View Single Post
Vechi 25.02.2009, 20:16:15
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mariusica Vezi mesajul
nu spune ca toti sunt asa. Ca nu este.
...am spus si SUSTIN ca NU toti sunt la fel, nici intre visarionisti, nici intre "cleopisti" nici intre "arsenisiti" NICAIERI!!! si am spus ca AM respect si evlavie la TOTI parintii si mai cu seama Pr.Visarion - Mama mea sufleteasca, si P.Teofil Paraian - un "unchi" sufletesc, langa care din mila Domnului am crescut la Mrea Sambata VACANTA de VACANTA de mai bine de 9 ani!!!
NU contest sfintenia vietii nimanui dintre MARII duhovnici (fie adormiti in Domnul fie in viata), dar nici nu exagerez in "INAFAILIBILITATEA" nimanui dintre parintii Bisericii ca sa mi-l fac un "idol" fara de care "nu mai este mantuire"! Fereasca Dumnezeu!!!
As pacatui enorm! Suntem constienti ca suntem oameni! Adam inca IN rai fiind, a cazut! Lucifer, cel mai mare Arhanghel si primul intre ingeri, a cazut! Deci si eu ma tem sa nu cad!!! Cu atat mai mult un mare duhovnic!!! Sfintenia vietii unei persoane nu se demonstreaza numai pe faptele din viata ci si cele dupa MOARTE ba chiar Dumnezeu face cunoscuta aceasta!!! Apoi este BISERICA care prin cercetare CANONICA confirma aceasta!!!

"Binecuvantarea" nu vine din "mandrie" ci din IUBIRE, este si SALUTUL MEU, fratii de pe forum sunt deja obisnuiti cu asta, ba chiar au imprumutat (unii) si ei aceasta forma de salut!!!

Doamne ajuta!!! FII BINECUVANTAT!!!!
Reply With Quote