View Single Post
Vechi 25.02.2009, 22:39:47
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
"
deci vezi draga Ionut ca nu trebuie sa avem asha o dragoste patimashe, ci o dragoste mantuitoare, caci tot omul este al Tatalui (caci daca fariseii shi saducheii shi ceilaltzi ii considera Domnul ca ai Tatalui, atunci tot omul este al Tatalui caci Chipul Lui Dumnezeu il poarta, unii, ca multzi se sulimenizeaza...) shi noi trebuie sa luam aminte daca nu cumva noi inshine nu cumva suntem mai rai, mult mai rai... caci noi shtim dar lepadam, lasam shi nu-i mai cerem nimic Psf Nascatoare de Dumnezeu... o uitam shi nu o mai consideram Maica noastra cea Mare... decat eventual asha dintr-o evlavie desharta... caci simtzamintele curate ale inimii ne-au fost formate shi suprascrise cu minciuni shi slava desharta... iar sarmanul vasiniec nu face altceva decat ce fac pe TV pe Discovery sau Animal Planet sau alte canale sa vorbeasca in termenii grozaviilor shi hulelor... asha ca o cercetare shtiintzifica... deci nu este el vinovat ca toata gLumea este la fel... inoculata... ori necredincioasa... asha ca n-are de ce sa-l baneze adminul... ca macar a incercat sa-shi disciplineze cuvintele... shi nu-i lucru putzin acesta ca sa-tzi grijeshti de limba. Dar unii o ascut asha ca lupul/lupii din capra cu trei iezi de Creanga... ca pana la urma erau mai multzi lupi daca ai vazut episodul acele de pe AnimatPlanet...
As fi nebun sa nu doresc mantuirea cuiva; pagan si eretic si imbecil si satanist as fi. Apoi domnule Vsovi, eu vorbeam de banarea de pe forum, nu de excomunicarea din biserica... In fond sunt atatea confesiuni crestine care difera ca doctrina de cea adventista si ma gandesc ca toate au forumuri si mari pastori angajati in polemici teologice.

Cat despre limba, "pune Doamne paza gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele". Un Avva din Pateric s-a rugat 30 de ani sa-i dea Domnul biruinta asupra limbii; apoi eu ce voi zice? Si noi TOTI de pe forum, cu justificarile, cu dreptatile, cu mandriile noastre expuse, ce vom raspunde?! Vine postul si bine ar fi s-o lasam mai usor cu forumul si cu mesajele si cu gLumITZEle, ca sa zic in stilul tau. :)

Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne indrume pe toti catre viata vesnica, stie El mai bine cum pentru fiecare in parte. Asa sa fie si asa va fi.

Ascultați Noul Testament ortodox online.