View Single Post
Vechi 26.02.2009, 00:40:03
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Vedenii

[COLOR=purple]40. Misterele Pucioasei :[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap. XXV :[/COLOR] Vedenii [COLOR=blue]) -Partea a II-a.

[/COLOR]
Aceste elucubrații demască doar câteva dintre deviațiile mentale îmbibate de misticism ale Verginicăi, care au turmentat mințile creștinilor pucioși, timp de zeci de ani de zile: [COLOR=blue]Jumătatea de cerc[/COLOR], care era de fapt un [COLOR=blue]cerc[/COLOR][COLOR=blue] întreg[/COLOR]; [COLOR=blue]piatra albă[/COLOR] care avea o [COLOR=blue]coală albă[/COLOR] în ea și, deși avea [COLOR=blue]numai[/COLOR][COLOR=blue] un kilogram[/COLOR], Verginica [COLOR=blue]nu putea s-o ridice[/COLOR], dar [COLOR=blue]are s-o ridice[/COLOR] totuși, și în veci [COLOR=blue]are s-o cunoască[/COLOR]; Verginica însăși care, chiar dacă va muri, tot [COLOR=blue]pururi vie va fi[/COLOR], căci [COLOR=blue]în veci nu va muri[/COLOR];[COLOR=blue] treptele [/COLOR]cărora le este[COLOR=blue] pecetluit numărul [/COLOR]și când va fi vremea Verginica le va ridica de jos, [COLOR=blue]ca pe niște table[/COLOR], [COLOR=blue]le va deschide[/COLOR]în două și din ele[COLOR=blue] va cunoaște toate tainele [/COLOR]lucrării lui Dumnezeu.
Verginica este pusă să aibă grijă de soțul ei, Nicușor (Nicolae Stoica), cel care îi fusese impus ca soț “din voința cerului”, ca să aibă el grijă de ea, dar care [COLOR=blue]a adus numai hulă și pagubă[/COLOR] (oare nu se găsea și pentru ea un creștin mai bun?). Deși lui Nicolae i se proorocește că [COLOR=blue]va pieri pentru totdeauna dacă nu o ascultă[/COLOR] pe Verginica, proorocia nu s-a împlinit: nici n-a ascultat-o, nici n-a respectat-o, ci a plecat în lume haihui și și-a găsit altă femeie cu care a făcut copii, dar [COLOR=blue]n-a pierit[/COLOR], ci trăiește și azi și e bine, mersi.

[COLOR=blue]5. [/COLOR]Vedenie cu un soare strălucitor
[COLOR=blue]“ …Iată [/COLOR][COLOR=fuchsia]un soare strălucitor[/COLOR][COLOR=blue] șade deasupra capului Meu și a zis către Mine: uită-te la Mine Verginico și vezi, ca să înțelegi toate tainele proorociei. M-am uitat și am văzut chipul Domnului în soare și vorbește către mine glas puternic. Căci gura care grăia din soare, mă pătrundea la os. Zicea către mine: Verginico, trebuie să înțelegeți cu toții că Eu vă vorbesc vouă. Deci prin acest cuvânt să înțelegeți pe Fiul lui Dumnezeu și pe Tatăl, adevăratul Dumnezeu. Iar gura Lui prin care grăiește cuvintele pe care voi le auziți este Sfântul Duh. Și să știți cu toții căci gura Domnului grăiește aceste cuvinte pe care voi le auziți. Adică Duhul Domnului, pentru că Sfîntul Duh se numește: gura lui Dumnezeu și Fiul este Cuvîntul. Am venit asupra rămășiței lui Israel, să îl călăuzesc la tot adevărul… (mai 1972)[/COLOR]

[COLOR=blue]6. [/COLOR]Vedenie cu Verginica pe o insulă
[COLOR=blue]“ … [/COLOR][COLOR=fuchsia]Verginica era pe o insulă[/COLOR][COLOR=blue] și ieșeau numai fiare și dărâmau mereu insula ca s-o ia apa, și atunci ea a rămas în speranța Mea. Aceasta simbolizează ce este astăzi, ce se întâmplă acum. Și târziu au apărut pe marginea acestui pământ trei oameni și au pus masa și mâncau, și ea a râvnit la ei, că îi era foame și ar fi mâncat, dar nu a mâncat, că s-a dus cineva din văzduh și a luat-o, că masa aceea era de la altcineva. Și de acolo a văzut venind un om cunoscut, care venea și trecea pe acolo pe lângă ea. Și a zis: ”Nene Mitică, unde te duci?”. Era Mitică de la Gheboieni. Să-i spui că multe căzături a avut și i-am iertat și dacă a patra oară mai cădea, nu-l voi mai ierta. I-am dat istoria în mână, i-am dat dar și har, i-am dat să-ți fie însoțitor și să se spele. (25 septembrie/8 octombrie 1972)[/COLOR]

[COLOR=blue]7.[/COLOR]Vedenie cu armata din Batalionul 22
Este o “vedenie” a Verginicăi grefată probabil pe experiențe personale din viața reală, dar interconectate haotic, într-o încrengătură onirică lipsită de orice logică:
[COLOR=blue]“Fiule, uite în noaptea aceasta, ce i-a arătat Dumnezeu, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici mintea nu îi mai este întreagă[/COLOR][COLOR=blue] să înțeleagă lucrurile sfinte, că nu e ajutată de acest popor. A văzut în casa aceasta nouă, că venea la ea armată, militari și se rugau de ea, că ei parcă vedeau ce e la ea și se rugau; unul ținea una: mă, duceți-vă voi acasă, că vă spun eu ce aud, că poate se teme de voi. Nu știa cum să o mai mângâie ca să înțeleagă. Dar cum ședea ea cu fața plecată și-a rupt hainele; le-a făcut zdrențe că nu știa ce să facă, să spună sau să nu spună. Și cerea la Mine insistent și Mă întreba ce voiește ostașul acela: binele sau răul meu? Și un înger a venit și i-a spus că ceea ce e la tine și ce trebuie, Dumnezeu va împlini. Și îngerul a luat-o și a ținut-o pe brațul său și a adormit-o și era vânătă de frică. Și venea [/COLOR][COLOR=fuchsia]armata [/COLOR][COLOR=fuchsia]din batalionul 22[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=red]Nu știu ce e asta[/COLOR][COLOR=blue]. Și a făcut Dumnezeu lucrare și veneau și civili îmbrăcați și ei tot militari, dar Dumnezeu îi cunoștea și punea soldați și îi întorcea înapoi și nu intra decât armata. Și erau cu grade mari, ofițeri și comandanți și plângeau și suspinau și aduceau mulțumire acelui soldat care a descoperit această lucrare a Mea. Și o mângâiau toți și nu știau cum să stea și să mulțumească vasului Meu.[/COLOR]
[COLOR=blue]Și atât de bine îi părea vasului Meu, dar era mâhnită că nu știa ce să răspundă. Și a venit îngerul din cer și a luat-o pe brațele sale. Și nu mult va dura și se va împlini și mulți civili vor veni, dar Dumnezeu nu-i va primi. Fiule, spune cu lacrimi în ochi, cum spunea Ioan Botezătorul: o, viperelor, și balaurilor, întoarceți-vă că aceasta e pedeapsa voastră! Lasă creștine că e păcat de tine, ai petrecut cu Mine fără minte și slut, că sculele le-ai împrumutat diavolului. Și ți se vor usca mădularele cu care ai lucrat duhului rău…”(10 octombrie 1973)[/COLOR]
Povestitorul acestei ficțiuni pare-se a fi “Dumnezeu”, îndată ce vorbește despre Sine cu cuvintele: “…cerea la Mine…”,”…Mă întreba…”,”…această lucrare a Mea.”, “…vasului Meu.” ,”…ai petrecut cu Mine…”. Și totuși în fața unei aberații debitate pe nerăsuflate (“[COLOR=blue]Și venea armata din batalionul 22.[/COLOR]”, acest “Dumnezeu” își mărturisește neștiința: “[COLOR=red]Nu știu ce e asta[/COLOR]”. Liderii de la Pucioasa, puși deodată în fața unei situații inacceptabile, au apelat la cea mai simplă scamatorie prin care se rezolvă radical lucrurile: în ediția din 2006, au șters pur și simplu fraza “[COLOR=red]Nu știu ce e asta[/COLOR]”. Acum, neputința “Dumnezeului” lor era salvată, sau, cel puțin, așa au crezut ei, fără să intuiască faptul că gestul lor incriminează și mai temeinic întreaga impostură de la Pucioasa: ediția din 1995 este o minciună, iar ediția din 2006 este o minciună acoperită prin fraudă.
S-ar mai putea face aici zeci de observații mărunte: că, dacă Virginia “[COLOR=fuchsia]nu mai avea mintea întreagă[/COLOR]”, cine poate ști când o avea întreagă și când nu?; că, proorocia ”mulți civili vor veni și Dumnezeu nu îi va primi” este un nonsens (căci Dumnezeu nu alungă pe nimeni care se întoarce la El), deci n-avea cum să se împlinească; că Ioan Botezătorul nu spunea la Iordan “o, balaurilor!”; etc, etc, dar nu mai merită insistat asupra lor.

[COLOR=blue]8. [/COLOR]Vedenie cu Nicolae Stoica, viitorul mire al Verginicăi
Tot printr-o vedenie, Verginica este pregătită de “Dumnezeu” pentru o căsătorie forțată, de formă, cu tânărul Nicolae Stoica, mai mic decât ea cu 15 ani:
[COLOR=blue]“Și când am adus tânărul acesta, i-am arătat în vedenie și am întrebat-o: ”Ce zici?” Și a zis: “Ce să fac cu el? Că nu face ca mine”. Și i-am spus: “Lasă-mă să lucrez Eu cu el, că pentru Mine îl iau”. Nu l-am luat de la sfinți ca pe David. Neamul lui Nicolae a fost rău. De ce a lucrat Dumnezeu așa? De ce? Să dezrobesc acest neam. Dacă îl luam dintr-un neam bun, ar fi zis împăratul zilei că aceștia fac altă lege. Când a venit la Mine avea ceas la mână și cravată la gât și râdea lumea când îl vedea. Măi fiule, nu știi din ce neam se trăgea Nicolae? Neamul său a fost rău, dar a fost cineva dintre neamurile acestea bun. Și sămânța aceea a mers pe sub pământ și a dat viață ca să rămână și să scoată din robie acest neam. Acest neam rău, toate relele le-au făcut. Și am scos această spiță, ca să dezrobesc acest neam. Ce zici, a pierdut Dumnezeu Împărăția prin acest om care a fugit? Nu pierde Dumnezeu Împărăția, și nici pe acest om” (19 octombrie 1973)[/COLOR]