View Single Post
Vechi 26.02.2009, 03:56:08
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Agkelos Vezi mesajul
Salutare!

A doua intrebare. Dumnezeu i-a spus lui Adam sa nu manance din pomul cunostintei binelui si raului. Totusi, din pomul vietii putea manca?

Repet, stiu ca sunt ciudate intrebarile, dar va asigur ca nu am intentii ascunse sau ofensatoare. Vreau doar sa fiu sigur ca inteleg tot ce se poate intelege. Am citit prea mult din biblie fara sa dau importanta detaliilor. Am prins ideea principala. Acum vreau sa inteleg tot ce mi-e dat sa inteleg.
Draga Agkelos, intentiile tale chiar nu sunt ascunse ci (cel putin ptr mine) clare ca lumina zilei... sa fie o coincidenta faptul ca aceasta "nelamurire" a ta se afla prezentata in scrierea intitulata"ESTE BIBLIA CUVANTUL LUI DUMNEZEU?' scrisa de EMMET F FIELDS (USA, 1983)

Sa amintim pe scurt si cine este Emmet F Fileds:
Nascut in Loiusville(KY) membru al asociatie ATEISTILOR SI LIBERCUGETATORILOR.Colectionar de literatura ateista, pe care o scaneaza in computerele lui.Si-a creat propriul website:www.bankofwisdom.com unde, in curand, va pune la dispozitie, ptr descarcare pe GRATIS, peste 2500 carti vechi si rare(evident ateiste), in format electronic.
Iar in final hai sa ii "admiram" si chipul:

Acum dupa ce am lamurit si mica noastra coincidenta, iti urez succes in aflarea raspunsului la intrebarile tale total neascunse sau ofensatoare.
Reply With Quote