View Single Post
Vechi 26.02.2009, 09:46:31
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
as vrea un raspuns sincer de la participantii activi ai acestui forum, la intrebarea :

"puteti pune semnul de egalitate intre dvs, asa cum va manifestati si va exprimati pe acest forum si, respectiv, dvs. asa cum va manifestati in viata de zi cu zi, in relatiile cu semenii?"
Observ ca s-a scos de la "naftalina" acest topic. multumesc cui a facut-o... imi place mult intrebarea...
Cel mai ciudat mi se pare ca nu pot raspunde nici DA nici NU...
Daca imi fac o analiza obiectiva constat ca mesajele private exprima mult mai bine caracterul si sufletul meu... nu pot spune insa ca mesajele postate pe diferite topicuri ar fi o "masca", departe de mine acest lucru... insa cuvintele sunt oarecum mai "cantarite"... consider ca exista si o anumita conduita de exprimare a internetului, pe care ma straduiesc sa o respect, chiar daca nu intotdeauna am reusit....este la fel de adevarat ca am intrat aici cam "dand cu barda", primul topic deschis de mine a cam aprins focul replicilor nelalocul lor, de o parte si de alta a baricadei.... aveam impresia ca toata omenirea este impotriva mea, "un fel de mania persecutiei"
E drept ca mi-am format si pareri subiective despre anumiti membrii ai acestui forum, carora le-am pus mult prea usor o "eticheta" total nemeritata.... ulterior am regretat mult, acum sunt insa fericita ca acele persoane mi-au putut ierta grosolania... deci, per ansamblu, sa spunem ca Da, sunt aceiasi, in sensul ca sunt o fire deschisa, directa, poate mult prea directa din pacate, cu un simt al umorului mult prea ridicat(aici trebuie sa recunosc ca ma abtin cat pot in a face glume, chiar daca acestea nu depasesc limita decentei.. si asta se intampla fiindca simt cum ma izbesc de o oarecare "rigiditate" din partea multor membrii ai forumului, in exteriorizarea emotiilor si trairilor lor
Reply With Quote