View Single Post
Vechi 26.02.2009, 10:52:46
Mariusica
Guest

Implicit

Am spus
"Dar, iarta-ma ca spun asta, si tu ai subscris la "pacatul" pe care il au in general membrii lucrarii.
Daca cineva spune ca lucrurile nu stau prea bine cu aceasta lucrare voi sariti ca arsi si il puneti pe Parintele Visarion ca scut."

Dar asa cum am mai spus, va place sa scoateti cuvintele din context si sa le dati alt sens, interpretandu-le cum va convine.

"bine daca ai ceva cu ei, de ce nu o faci personal cu EI, nu pe forum unde cei mai multi sunt in necunoastinta de cauza si se pot sminti din niste vorbe aruncate aiurea????"

Pentru ca pe acest forum am gasit acest subiect.
Si am ales sa vorbesc tocmai pentru ca foarte multi sunt in necunostinta de cauza.
Si stii bine ca nu sunt doar niste vorbe aruncate aiurea. In tot ce am spus pana acum am aratat o stare de fapt. Si nu am exageram cu nimic. De fapt nici nu am spus prea multe.

"Fratia ta esti "smintit", daca bagam si eu in seama toate, unde crezi ca ajungeam??? dar efectiv NU m-a interesat, ci am mers INAINTE!!!"
Din ce spui aici imi dau seama ca si tu stii ca nu e chiar totul in regula cu membrii acestei lucrari (cu unii dintre ei). Dar tu ca un bun crestin ce se bazeaza pe invatura bisericii ai reusit sa treci peste smintelile peste care eu nu am putut sa trec.
Daca e asa, de ce te incapatanezi sa aperi niste oameni pe care tu insuti in consideri ca fiind aducatori de sminteala?

Referitor la idolatrizare, iti spun cu cea mai mare sinceritate ca am intalnit un singur caz, o singura persoana care a dus cultul pentru Parintele Visarion aproape de idolatrie.
Reply With Quote