View Single Post
Vechi 26.02.2009, 12:37:37
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[SIZE=4][quote=Mariusica;119234] 1.pe acest forum am gasit acest subiect. Si am ales sa vorbesc tocmai pentru ca foarte multi sunt in necunostinta de cauza.[/SIZE]
[SIZE=4]2.de ce te incapatanezi sa aperi niste oameni pe care tu insuti in consideri ca fiind aducatori de sminteala?[quote][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4] Stii fratele meu, si am facut acelasi lucru sa "luminez" oamenii nu tocmai in mod expres pt "ucenici" cat pt MAMA sufleteasca, care a SPUS CLAR lucrurilor pe nume si a fost INTELEASA gresit in invatatura, nu a sa personala, pt ca este a lui Hristos! Si pt ca a fost inteles gresit, apar "denaturari"! Dar pt ca EU VREAU SA MA MANTUIESC nu bag in seama greselile fratilor mei, ca sa nu ma afecteze si sa ma "sminteasca", ci MA ROG pt EI; daca sunt vorbiti de rau, caut sa TREZESC constiinta vederii sinelui al fiecaruia!!! Fiecare gresim, dar "visarionistii" sunt priviti in mod EXPREs de catre oameni si JUDECATI nu din perspectica MORAL-CRESTINA ci dpdv AL DESAVARSIRII... adica ucenicii Pr.Cleopa sau Arsenie, sau Teofil sau ... sau... NU sunt NICI ei toti "usa de biserica", dar NU se scandalizeaza NIMENI pe ei! Nu e curios???? De ce numai pe "visarionisiti?" [/SIZE]
[SIZE=4]De aici imi pleaca toata APOLOGIA "visarionisa"!!! Adica noi NU suntem in stare sa NE curatim pe noi si avem pretentii ca altii sa se curateasca???? Mie nu-mi place sa ma joc cu CREDINTA si invatatura lui Hs! Din acest motiv sunt ASPRU si DUR! Pt ca desi se stiu atatea, NU FACEM DAR CEREM CELORLALTI![/SIZE]
[SIZE=4]De aceea iti spuneam sa NU vorbesti de rau PE NIMENI oricine ar fi, ca avem JUDECATA GREA!!! Ce am spus eu de Pr.Cleopa aratand ca si dansul a gresit NU am "judecat" nici personal nici direct, ci CA OM CU SLABICIUNE, ca OAMENI sunem toti, defapt am demonstrat slabiciunea firii umane si dispunerea spre pacat chiar la AJUNGEREA LA SFINTENIE!!! [/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Sper sa ma fi facut inteles si sa ia aminte si fratii care citesc aceste randuri!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Doamne ajuta!!! Fii Binecuvantat!!![/SIZE]
Reply With Quote