View Single Post
Vechi 26.02.2009, 18:09:59
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Agkelos Vezi mesajul
scrabble, ar fi bine daca in loc sa postezi intrebari insinuatoare ti-ai posta clar parerea. Intr-adevar cu intrebari insinuatoare, fara sa acuzi direct, e mai bine pentru imaginea ta dar sa spui clar, pe fata, ceea ce crezi te-ar aduce mai aproape de adevar.

Nu stiu daca ai observat, dar din cati "gigi contra" exista toti folosesc aceeasi strategie. Pun "intrebari nevinovate", astfel nefiind obligati sa-si asume nici un fel de responsabilitate fata de parerile lor.

Intr-adevar sunt crestini care s-au panicat si au tras concluzii pripite, dar ei cel putin au actionat din dorinta de a se proteja. Tu actionezi doar din dorinta de a face mizerie. Ceea ce a facut un crestin pripit e usor de inteles si de trecut cu vederea, in schimb ce faci tu nu prea.
Eu nu vad unde am insultat pe cineva, n-am acuzat pe nimeni, pur si simplu vreau o pozitie din partea celor care acuzau si faceau spume la gura. Daca e sa ne luam dupa ce spuneau ei, e un moment foarte important, acesta al hotararii Sinodului. Daca e sa ne luam dupa reactiile palide, e ca si cum nu s-ar fi intamplat mare lucru. Sper ca sesizezi contrastul. Un om normal nu se gandeste serios la plecarea in pustie si la cateva zile dupa tace molcom.

Iar despre panicati, ce sa zic? Acum ar fi trebuit sa fie in pragul apoplexiei, deoarece tot ce-a spus Sinodul s-a tot spus de cand a aparut problema pasapoartelor in dezbatere, nu e nimic nou. Un om care crede cu adevarat ca cipurile biometrice sunt pecetea fiarei nu s-ar linisti la mesajul Sinodului, ci ar crede ca intr-un fel cel cu coada s-a infiltrat acolo, sau macar i-a facut pe membri sa nu vada ce e bine pentru credinciosi.

Daca tie iti place sa vezi insulte acolo unde sunt pareri contrare, fii invitatul meu. Dar nu ma acuza pe mine neintemeiat de insulta.

@vsovi: ti-as da cu drag un raspuns, insa stilul dumitale de a poci limba romana nu ma lasa sa-ti citesc mesajele. Mai vorbim cand renunti la sh si tz.
Reply With Quote