View Single Post
Vechi 26.02.2009, 22:12:10
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec
De fapt eu nu combat invataturile ortodoxe, ci acele invtaturi care mi se par gresite.

Asadar dvs veniti sa ne lamuriti cu ceea ce vi se pare dvs gresit! Bravo d-le Vasinec. Dar cărei biserici dați dvs socoteală? [COLOR=#ff0000]Apostolii nu îndrăzneau să propovăduiască în afara Bisericii!!![/COLOR]
Gal 2.2. "M-am suit, potrivit unei descoperiri, și le-am arătat Evanghelia pe care o propovăduiesc la neamuri, îndeosebi celor mai de seamă, ca nu cumva să alerg sau să fi alergat în zadar.
Gal 2 .9.10 Și cunoscând harul ce mi-a fost dat mie, Iacov și Chefa și Ioan, cei socotiți a fi stâlpi, mi-au dat mie și lui Barnaba dreapta spre unire cu ei, pentru ca noi să binevestim la neamuri, iar ei la cei tăiați împrejur, 10. Numai să ne aducem aminte de săraci, ceea ce tocmai m-am și silit să fac."
Fapte 13 "1. Și erau în Biserica din Antiohia prooroci și învățători: Barnaba și Simeon, ce se numea Niger, Luciu Cirineul, Manain, cel ce fusese crescut împreună cu Irod tetrarhul, și Saul. 2. Și pe când slujeau Domnului și posteau, Duhul Sfânt a zis: Osebiți-mi pe Barnaba și pe Saul, pentru lucrul la care i-am chemat. 3. Atunci, postind și rugându-se, și-au pus mâinile peste ei și i-au lăsat să plece."
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Adventistii au un spirit critic si autocritic (nici greselile adventiste nu scapa nescarmanate). Avem Sfanta Scriptura si suntem datori sa verificam totul prin prisma Cuvantului lui Dumnezeu.

Adventiștii sunt o turmă care ascultă orbește ceea ce li se dictează la Adunare. Tot ceea ce susțin ei acum coincide perfect cu ceea ce a susținut profetesa mincinoasă Ellen White înurmă cu un secol.