domnu' emanuel nu mai vorbi dumneata de tradare in sfantul sinod cand voi, cei din BOSV locuitzi in casa tradatorilor... parca te-ai intors la BOR, deci iar incepi sa te rascoli? iar domnule? poi tzi-am dat pace o vreme dar nu se poate tolera astfel de atitudini prin care acuzi pe cei ce itzi slujesc, pe cei ce ne slujesc noua de la Dumnezeu... nu se poate Domnule... de ce nu pricepi odata? deci daca vrei sa-tzi tai craca de sub picioare fa-o dar in alta parte, ca aici nu pot sa trec sub tacere insinuarea domniei tale... caci doar se shtie ca BOR nu era datoare sa lupte cu armele mandriei ci ale rugaciunii, dar voi acuzatzi ca nu shi-au facut BOR armata lor shi ca ar fi tradat... dar BOR era datoare sa se roage pentru noi shi cred ca s-au rugat peste tot pe unde au fost, prin temnitza, pe la catune, prin muntzi, deci peste tot s-a opus regimului dar nu asha ca nebunii... ci in taina, au pastrat inima Romaniei la Dumnezeu... deci te rog frumos sa nu acuzi shi sa nu scuipi mana care te hraneshte... shi ma iarta ca m-am luat de tine ca nu am chef sa imi sari iarashi la gat shi sa ma acuzi shi sa demonstrezi toate cele, ci fi bun shi ma iarta daca te-am mustrat.
|