View Single Post
Vechi 27.02.2009, 13:54:33
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi, de ce să nu recunoaștem că pucioshii vorbesc la modul fermecător (exceptând unele inconsecvențe pe care noi, din răutate omenească, ne-am permis a le da pe față - că vorba ceea: "dacă tăceam, filozofi rămâneam".) Așa că nu te grăbi să te lepezi de pucioshi, dacă încă mai crezi în ei... Mai reflectează, că e timp destul ... Păi, dacă greșim noi, ceștilalți, care credem cu convingere că pucioshii sunt niște impostori de lux? A greși e omenește... nu se știe de ce parte e adevărul. Bașca... dacă te lepezi de ei ai să le faci o mare mâhnire, că o să te piardă și pe tine... Apăi un așa devotat apologet, sincer și fără niciun interes ascuns, n-au mai avut ei de multă vreme.

PS. Am recepționat scuzele frăției tale și se acceptă. Nu-ți face griji, nu mă shiphonez eu de părerile altora. Sinceritatea lor e mai de preț decât laudele artificiale, de complezență, care vin din alte părți.
poi draga Maria-Margareta, am sa repet mesajul ca poate nu l-ai priceput bine:

imi cer iertare ca am jugnit atat de amarnic nishte oameni atat de cinstitzi shi nevinovatzi shi care au facut shi fac atat de mult bine... (nu e ironie)... shi vazand cat de adanc v-au marcat cuvintele mele zise ca sa nu va asemanatzi cu aceia ce fac raul shi l-au mai facut [COLOR=red](ma refer la securishti shi kgb-ishti, la jidovii shi masonerie, la inchizitzie shi anatemizatorii mercantili, la ecumenishti shi antiecumenishtii patimashi asha ca pentru gloria mundi, gloria onor mandriei din piszma, shi la ceilaltzi oameni de "bine" cu fatza "umana")[/COLOR], le retrag daca ash putea toate cuvintele rele shi grele ca nu cumva identificandu-va (voi) in ele [COLOR=blue](ca la ei ma refeream shi nu la pucioshi ori la voi)[/COLOR] sa va mahneasca aceste vorbe prea tare asha incat sa nu mai putetzi sa iertatzi... deci le retrag shi imi cer iertare... [COLOR=red](doar vorbele care v-au mahnit, alea care se referaeu la stilul mishtocaresc shi gazetaresc, la securishti shi inchizitori, doar alea, shi nu ma lepadam de bravii shi dragi mei pucioshi, nu de ei ma lepadam, "caci cine se leapada de Mine shi Eu ma voi lepada de el in fatza Tatalui Meu din Ceruri", deci fereasca Dumnezeu sa ma leapad de Calea-Adevarul ce duce la Viatza, ca inseamna ca am orbit ori mi s-au stins luminile, "un suflet trist este un suflet cu luminile stinse" de la Trambitza nr3)[/COLOR] caci se vede cat colo ca voi vretzi sa-mi facetzi un mare bine... sa ma facetzi sa ma lepad de nishte pucioshi amaratzi shi mincinoshi, avizi de putere, pizmashi, egoishti shi absurzi... care vorbesc aiurea... aiurea... [COLOR=seagreen](aici am zis cum ii credetzi voi, ca eu ii vad ca sunt buni shi smeritzi shi dreptzi shi curatzi shi cinstitzi shi cumintzi shi micutzi shi buni, ca shi multzi din totzi ceilaltzi din creshtinii ortodocshi ai Domnului)
[/COLOR]

dar eu totushi cred ca de la Dumnezeu... proorocul... vorbesc ei, inca mai vorbesc... shi inca ii mai cred...

[COLOR=orange]deci ai intzeles draga mea ca eu nu-i leapad? dar e adevarat ca n-am cunoscut pe niciunul dintre ei personal dar cine citeshte Cuvantul Lui Dumnezeu shi asculta de El n-are cum sa nu faca roade vrednice de pocaintza lui... n-are cum...[/COLOR]

(pacat ca ai luat acest obicei gazetaresc de la aia care citesc ei altfel decat scri shi declari shi shtiu ei mai bine ce ai vrut tu defapt sa spui shi ce simtzi tu defapt din ce declari shi ce urmareshti, ce scopuri marshave ai, insinuand exact pe dos ca ar fi lucrurile de cum le afirmi tu, la politicieni mai merge ca ei mint mereu dar la creshtini, la creshtinii ortodocshi pentru ce sa ne indoim? sau totzi sunt pui de lupi cu blana haina ori pui de naparparca ori vipvipera imbracatzi in Haina de oaie? chiar totzi or fi vicleni shi rai? eu poate ca mai sunt ca ma uit la mine shi inlemnesc ce poama sunt cand vad catzi sherpi ai falsei vrednicii rasar in mine, dar pucioshii? pentru ce ii tot vorbeshti de rau, ce tzi-au facut ei tzie? te-au mintzit? te-au ranit? te-au lovit? te-au batjocurit? te-au furat? te-au injosit? te-au tarat in justitzie? te-au tiranizat? te-au chinuit? te-au indemnat sa lepezi pe Dumnezeu ori pe aproapele tau? te-au urat? te-au pizmuit? ce tzi-au facut pucioshii mei dragi shi buni? ca sa-i vorbeshti mereu de rau... sau poate tu ascultzi de Trambitza nr 3 care a zis unui ucenic: "vorbeshte-ma de rau ma" shi ucenicul n-a indraznit shi rau a facut ca n-a ascultat de Duhovnic... dar totushi nu-s in masura sa-l judec eu... sa spun ca a facut bine ori rau, deshi bine ar fi facut daca il asculta pe Duhovnicul sau, dar acela fie n-a indraznit, fie n-a gasit nici un rau la duhovnic shi atunci n-a avut ce sa zica shi s-a temut sa minta... caci nu a zis sa minta ci sa-l vorbeasca de rau...)