Poi draga Maria Margareta, acolo este Manastire shi pamanturile manastireshti sunt sfintzite de Domnul shi sunt sfinte caci sfintzi se odihnesc in pamanturile alea deci daca Domnul le-a zis sa ishi unga incaltzarile, suntem noi sfintzi ca sa-I cerem sa-shi dezlege shireturile incaltzamintelor? copilashii shi floricele Sale?
[COLOR=#0000ff]31.”…Să stropiți cu apă sfințită și cu semnul mirului cel sfânt să vă însemnați tălpile încălțămintelor voastre ca să striviți orice urmă de duh rău din căile voastre. Binecuvântate să vă fie intrările și ieșirile, că peste aceasta, dușmanii nu vor putea avea izbândă. Postul și rugăciunea, aceasta este puterea cea bună întru toate cele cu Mine, acestea sunt armele puterii creștinului cel biruitor…[/COLOR]
[COLOR=blue]…Verginica este mare la Mine, măi tată și veghează peste poporul Meu și nu poate fără voi. Stă în fața Mea și vă pomenește și este mare mijlocitoare pentru tot creștinul care a mâncat de la această masă. Ea este mare la Mine, măi tată, căci prin ea, Eu am sunat pe pământ de Mi-am adunat un popor în zilele acestea. Rugăciunile ei înduioșează tot cerul și ea veghează cu duh treaz pe urmele copiilor care sunt fii ai lucrării Mele din vremea aceasta… Și are putere să vă ajute, așa precum toți sfinții sunt mereu lângă cei ce-i cheamă în ajutor… (25 februarie 1991)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=yellowgreen]"...Caruia eu nu sunt vrednic sa-I cer sa-shi dezlege shireturile incaltzamintelor..." cum a cerut arh Mihail lui Ioshua cand a intrat in Pamantul Sfant.[/COLOR] [/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][COLOR=red]deci sigur ca prin gLume nu e indicat sa ne miruim pe talpi ori pe bocanci ci e suficient daca facem pe frunte shi maini... shi pe cele ce ne inconjoara, pe haine, pe gentzi, pe toate cele ce ne apartzin, fara a ne ispiti in a shi calca pe semnul sfintei Cruci in sens hulitor. Dar sa nu uitam ca in Pamant a fost infipta Sfanta Cruce shi pamantul acela pe care calcam e pamant sfant chiar daca avem pantofi, defapt ar fi trebuit sa umblam descultz ca e pamant sfant prin locurile sfinte... dar Domnul nu vrea se pare neaparat ca sa ne descaltze cand intram in Biserica...[/COLOR] dar au fost multzi sfintzi descultzi... [/COLOR]
|