View Single Post
Vechi 27.02.2009, 22:11:32
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec
Spuneti minciuni. Sunt unii adventisti care nu cred in ce a scris Ellen White, si nu este nici o problema
Bine dar atunci cărei biserici sataniste dau socoteală adventiștii care nu cred în biserica demonică a profetesei Ellen White intitulată oficial "Biserica adventistă de ziua a șaptea"? Că unei biserici trebuie să dea socoteală? Si ce "biserica crestina" este aceea in care adevarul de credinta se schimba de la o generatie la alta in functie de gustul fiecăruia?
La noi la creștini, apostolii dădeau socoteală unei Biserici! Aceea a lui Hristos:
Gal 2.2. "M-am suit, potrivit unei descoperiri, și le-am arătat Evanghelia pe care o propovăduiesc la neamuri, îndeosebi celor mai de seamă, ca nu cumva să alerg sau să fi alergat în zadar.
Gal 2 .9.10 Și cunoscând harul ce mi-a fost dat mie, Iacov și Chefa și Ioan, cei socotiți a fi stâlpi, mi-au dat mie și lui Barnaba dreapta spre unire cu ei, pentru ca noi să binevestim la neamuri, iar ei la cei tăiați împrejur, 10. Numai să ne aducem aminte de săraci, ceea ce tocmai m-am și silit să fac."
Fapte 13 "1. Și erau în Biserica din Antiohia prooroci și învățători: Barnaba și Simeon, ce se numea Niger, Luciu Cirineul, Manain, cel ce fusese crescut împreună cu Irod tetrarhul, și Saul. 2. Și pe când slujeau Domnului și posteau, Duhul Sfânt a zis: Osebiți-mi pe Barnaba și pe Saul, pentru lucrul la care i-am chemat. 3. Atunci, postind și rugându-se, și-au pus mâinile peste ei și i-au lăsat să plece."

Citat:
În prealabil postat de vasinec
Cu minciuni si postari de link-uri defaimatoare si mincinoase? Sunt singurele dvs. arme? Cui slujiti dvs. de fapt? "aveti de tata pe diavolul... pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna vorbeste din ale lui caci este mincinos si tatal minciunii" (Ioan 8:44)
Tot ce ai scris aici e vababil pt voi adventistii. Voi il aveti ca tata pe tatal minciunii pentru ca secta voastra se fundamentează pe profetiile false ale celei de-a doua veniri ale lui Hristos pe care le-au anunțat fondatorii sectei adventise in mod repetat in 1843, 1844, de William Miller și mai apoi in timpul Razboiului Civil American, de Ellen White. Iata ce scrie Scriptura despre profeții mincinoși:
Iezechiel 13.3 "Așa grăiește Domnul Dumnezeu: "Vai de proorocii cei mincinoși, care urmează duhul lor și nu văd nimic!"
Deut.18.22 " Dacă proorocul vorbește în numele Domnului, dar Cuvântul acela nu se va împlini și nu se va adeveri, atunci nu grăiește Domnul Cuvântul acela, ci-l grăiește proorocul din îndrăzneala lui; nu te teme de el".
Ioan 4.1 "Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume."
2 Pet 2.1"Dar au fost în popor și prooroci mincinoși, după cum și între voi vor fi învățători mincinoși, care vor strecura eresuri pierzătoare și, tăgăduind chiar pe Stăpânul Care i-a răscumpărat, își vor aduce lor grabnică pieire;Și mulți se vor lua după învățăturile lor rătăcite și, din pricina lor, calea adevărului va fi hulită;"