fratilor , mie daca vine antihristul si imi pune o mie de 666 pe frunte si pe mana dreapta io as sta ; asa zis si par porfirie , si asa si este ; nu numarul 666 actioneaza malefic de la sine insusi , caci daca am crede asta ar inseamna sa credem in numerologie , magie etc , si asta e pacat ... nu 666 e malefic in sine insusi , ci cipul este rau , nu in sine insusi , ci pentru faptul ca prin el se lucreaza la pierzania noastra prin unde electromagnetice ...
eu nu am indemnat nicidecum la schisma , deloc , si nici in ceea ce ma priveste pe mine insumi nu mi-a trecut prin cap una ca asta , sa plec din bor ... nu ... ci doar am spus ca acest sinod e cu dracu , nu cu Dumnezeu , si face voie aluia ... si in viitor , peste numai cativa ani , acest sinod , in mare parte va cadea in erezie si se va desparti de bor ; iar in bor vor ramane putini ortodocsi ...
uitati-va , cazul coreneanu ... pai prin acest caz s-a facut premiza lepadarii de Hristos , acelui tip de lepadare pe care o va cere si antihristul de la noi : impartasirea ortodocsilor cu ereticii si impartasirea ereticilor si paganilor de la ortodocsi ( uraciunea pustiirii ) !!! nu va cere antihristul alt tip de lepadare de la noi , alta erezie , nu ... el va lasa pe fiecare popor sa se inchine in continuare la acelasi dumnezeu in are a crezut si pana acuma , va tolera credinta fiecaruia fara sa se atinga deloc de ea ... dar va propovadui o astfel de pace intre popoare incat ii va uni pe toti intr-o singura biserica , unica , a noii ere , care ii va cuprinde pe toti oameniii indiferent de religie ; si fiecare va trai liber in acea biserica cu credinta lui , cu conditia sa fie tolerant fata de celelalte religii din aceeasi biserica unica , iar aceasta toleranta va insemna ca oricine poate sa se impartaseasca si de la ortodocsi iar ortodocsii pot sa se impartaseasca si de la eretici ( aceasta in ce ne priveste pe noi orotodocsii ) ; si aceasta minciuna , erezie , va fi impusa sinodului ortodox din fiecare tara ortodoxa , si va fi acceptata ; in rimul rand de romani , care deja au facut pactul cu diavolul prin cazul corneanu ; caci ce a facut corneanu altceva decat sa se impartaseasca de la eretic , si a spus ca nu se pocaieste si ca vrea ca pe viitor sa se inmulteasca astfel de fapte ca a lui ... deci e clar ... noi deja am facut primul pas spre integrarea noastra ca popor ortodox in unica biserica mondiala antihristica , deja am pus premiza spre aceasta biserica malefica , si aceasta inseamna nimic altceva decat lepadare de Hristos , acea lepadare de Hristos pe care o va cere si antihristul de la popoarele ortodoxe ...
este scris in proorocii ca antihristul nu se va impune pe sine drept dumnezeu ( scrie numai ca se va ridica pe sine mai presus de orice inseamna dumnezeu ; adica va aparea ca salvatorul omenirii de la autodistrugere , caci inaintea aparitiei lui lumea masonii vor provoca un razboi religios intre marele religii ale lumii , si va face pe oameni sa se gandeasca ca tipul de toleranta care a fost pana acuma nu mai este valabil , si ca toleranta trebuie extinsa pana la a face toti parte din aceeasi biserica unica fiecare cu credinta lui ) acelora care cred in alt dumnezeu , in Hristos de exemplu ; el va fi considerat dumnezeu doar de evrei ; insa lepadarea apocaliptica va consta in faptul ca ortodocsii vor accepta co-impartasirea de la eretici si a ereticilor si paganilor de la ortodocsi ...
de aceea noi deja am facut primul pas spre aceasta lepadare , ea este in fasa deja in bor ( prin premiza corneanu ) , si pana la lepadarea definitiva nu mai este decat un pas : extinderea ei la nivel de biserica , adica ceea ce si-a dorit si corneanu , si ceea ce isi doreste de fapt si sinodul roman , care l-a tolerat pe corneanu si nu l-a pedepsit deloc , ba chiar i-a mai si luat apararea in mod mincinos , spunand ca s-a pocait , cand de fapt el nu se pocaise deloc ; caci cornenu nici n-a iesit bine de la sedinta sinodului care l-a iertat ca a si declarat musamalizat ca nu se pocaieste ; si apoi a mai zis si pe fata aceasta la un ziar italian , cand a zis ca vrea ca fapta lui sa se repete de acuma incolo si de catre altii ...
deci iata , ca sinodul prin cazul corneanu deja si-a semnat cu propria-si manuta caderea in erezie si apostazie ... si de asta nu va scapa ...
iar cu cipurile nu se urmareste altceva decat tocmai extinderea la nivel de bor fapta lui corneanu : sa le insufle un pic de curaj la ierarhii nostri si la credinciosi sa repete fapta lui corneanu , care nu s-a pedepsit cu nimic ... si asta se va realiza prin sugestii demonice care se vor emite pirn cipuri direct la creierele ierarhilor si credinciosilor ... deci prin primirea cipurilor s-a ingaduit tocmai caderea majoritatii ortodocsilor in apostazie ... multi deja gandesc : ei , la catolici este mai multa dragoste a preotilor , ca ei impartasesc credinciosii mai des , da la noi la ortodocsi este un fel de paganatate in inimile preotilor nostri care nu vor sa impartaseasca des pe credinciosi asa cum o cere traditia ortodoxa de fapt ... iar in ardeal deja este o inclinare spre catolicism , ramasa de pe vremuri ... deci acuma normal ca trebuiau sa vina aceste cipuri care sa insufle curaj ortodocsilor ca sa fie mai " toleranti " cu " fratii " lor catolicii , si sa accepte impartasirea de la ei sau ca catolicii sa se mpartaseasca de la noi ... acesta va fi primul pas , apoi va urma si co-impartasirea ereticilor si paganilor cu ortodocsii ... si tocmai aceasta va fi lepadarea de Hristos care va fi pe vremea antihristului ...
de aceea , e bine sa luam aminte , cand vom vedea toate acestea sa nu mergem pe calea lor , ci sa ramanem cu biserica ortodoxa , care va ramane cenusareasa istoriei , cu un numar foarte mic de credinciosi in comparatie cu numarul actual de ortodocsi ... sa ramanem cu cei putini ...
|