Mai vsovi, arata-mi si mie te rog coerenta frazei urmatoare, postata de tine: "deci nu ma incumet, caci duhovnicia este la sufletul fiecaruia shi nu cum intzeleg eu ori altcineva... fiecare cum pricepe... dar cu buna credintza shi nu ca sa demonstreze preconceput gandul rau pe care shi l-a pus in cap... ca asha i se pare ca ar face un lucru bun cuiva, ar trage un semnal de alarma... avertizeaza... nu el defapt trage matza de coada iar shtim bine ce a facut Pisica, poi Pisica a papa-t proorocia lui Veronica pentru ca a pismuit-o pe Verginica... asha ca un fel de Moisi pentru neamuri... potrivit pentru vremurile din urma."
Esti total incoerent cu "sh"-urile si "tz"-urile tale, si chiar si fara ele. Nu ai nici o logica in frazele pe care le scrii. Am vazut pe profilul tau ca ai 41 de ani...41 sau 14?
Despre ce pisica e vorba? Pisica a papat-o pe Veronica, care a pizmuit-o pe Verginica? Era o pisica mancatoare de oameni? Sau de prooroci? Sau...de proorocii? Spune-mi si mie unde sa caut in Sfanta Scriptura de pisici, ca tare mult imi plac animalele.
A, si te mai rog inca ceva, spune-mi si mie, ce mesaj vrea sa transmita semnatura aia a ta, ca nu mai pot de curiozitate?
Foarte bine iti spun si mariamargareta, si veveritza, si toti ceilalti.
(Am citit din intamplare ca ai scris undeva ca mariamargareta vrea sa se asemene cu Maria Magdalena, care nu stiu ce nu a facut, si ea exact asta face, etc. Poate pe ea chiar asa o cheama, nu vrea sa se asemene cu nimeni...foarte frumos scrie!)
Astept raspunsul tau, si cum foarte bine spune mariamargareta, te rog frumos, un raspuns rational, nu emotional.
P.S: Fraza citata este doar una din sutele de exemple pe care le pot da, daca stau sa analizez putin, nu in amanunt, ci doar la prima citire.
P.S.S: Inca o data, te rog, un raspuns RATIONAL, COERENT.
|