Criss Angel este iluzionist, nu magician. Foloseste tot felul de trucuri bine puse la punct iar credibilitatea oamenilor ii aduc bani. Nimic din ce arata nu este imposibil. Totul e spectacol. Intradevar, ceea ce face el nu arata ca ar avea tangente cu Dumnezeu sau cu credinta, dar pe om nu il intereseaza decat sa iasa in evidenta prin ce stie si ii place si sa aiba castiguri financiare in urma acestor treburi ale sale. In realitate este un om simplu cu familie, cu iubita si prieteni, dar are gusturi macabre, un fan gothmetal, dark metal, rock, tatuaje, motociclete etc etc si are un caine/sau pisica foarte foarte urat. Iubesc foarte mult animalele dar nu as creste un animal ca al sau. A studiat multe lucruri legate de domeniul sau de activitate asa ca stie ce face.
ps: cred ca crucea pe care o poarta mereu e de forma. apoi nu stiu cum sa ma exprim, dar nu da bine cruce la gat cu tricou negru inscriptionat cu nu stiu ce trupa rock. am observat ca oamenilor de genul acesta le place sa imbine obiecte antitetice din punct de vedere spiritual. E ciudat, dar fiecare cu calea sa.
|