02.03.2009, 10:47:09
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
|
|
[quote=silverstar;119944] [COLOR=green]Ieri a fost 1 martie, prilej de a mai discuta si despre "altceva". Am lasat urari pe "Poezii preferate" dar nimeni nu a catadicsit sa fie om... De fapt, aici, majoritatea se straduiesc sa nu fie oameni, sa nu-si arate bucuria si sentimentele. Aici sunt suflete seci ceea ce nu inseamna credinta. [/COLOR]
[COLOR=green]Am vazut un subiect nou, "Vine Diavolul"... Asta da, multor or sa placa pentru ca multi sunt vanduti...[/COLOR]
Silvia ,daca discutam despre pecetluire si vremurile in care traim asta nu inseamna ca nu suntem oameni.
Tocmai ca aceste discutii sunt de mare ajutor celor care vor sa se mantuiasca ,le mentin mintea treaza ,nu gandind la cele trecatoare.
Tocmai am citit la sf.Evanghelie a zilei si cred ca e bine sa ascultam sfaturile date de domnul nostru Iisus Hristos:
[SIZE=2]Luati seama la voi insiva, sa nu se ingreuieze inimile voastre de mancare si de bautura si de grijile vietii, si ziua aceea sa vina peste voi fara de veste, ca o cursa; caci va veni peste toti cei ce locuiesc pe fata intregului pamant. Privegheati dar in toata vremea rugandu-va, ca sa va intariti sa scapati de toate acestea care au sa vina si sa stati inaintea Fiului Omului».“ (Luca 21, 8-36)[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Sfanta Evanghelie dupa Luca 21, 8-36[/SIZE]
[SIZE=2] [/SIZE][SIZE=2] [/SIZE]
Crezi tu in sfintele Evangheii propovaduite de Domnul nostru Iisus Hristos si de apostoli si facute cunoscute in toata lumea?
|