Citind raspunsurile de aici mi-am amintit de un banc.
Citat:
Doi pensionari stateau dimineata la o cafea. La un moment dat se ridica baba, ia ziarul de pe masa si ii da una mosului. Mosul intreaba:
- De ce ai facut asta?
- Pentru 40 de ani de sex nereusit!
Batranul lasa capul in jos ganditor. Dupa cateva minute ia ziarul si ii da una babei. Baba intreaba:
- De ce ai facut asta?
- De unde stii tu ce inseamna sex nereusit?
|
Oricate argumente ar avea stiinta, omul in continuu va compara. Chiar daca un om isi gaseste un partener/o partenera care se descurca mult mai bine in pat decat partenerii anteriori, cand apare monotonia va cauta altceva pentru ca omul e obisnuit sa compare in continuu. Daca sexul inainte de casatorie devine un obicei, si sexul cu mai multi parteneri va fi vazut ca ceva normal si implicit omul va incepe sa compare in continuu si se condamna singur la o nefericire/frustrare de lunga durata.
Sa avem un singur partener intreaga viata inseamna sa nu comparam cu nimic, si implicit sa fim multumiti de ceea ce avem iar cand apare ceva ce nu ne convine incercam sa reparam, nu sa fungim la alt partener. Cum sexul dupa casatorie nu e altceva decat o asigurare ca totul va functiona corect intr-un cuplu nu ar trebui sa il privim cu reticienta.
Bineinteles, nu sunt eu cel mai in masura sa va dau sfaturi, dar cred ca puteti prinde ideea.