View Single Post
Vechi 05.01.2006, 09:28:55
Abell's Avatar
Abell Abell is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.09.2005
Locație: Suceava
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Abell
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ragnar
Stiu ca acel citat nu poate fi luat literalmente in ziua de azi, am zis metaforic. Dar, lucrul ramane. Nu suport ideea ca fiul meu, sange din sangele meu sa ajunga in iad.

Si nu se poate pune problema ca nu il iubesc. I-am facut toate capriciile de cand s-a nascut pana acum. Mereu am fost langa el cand a avut nevoie de mine, niciodata nu i-am intors spatele, iar el acum "ma renega". Plange sufletul meu.
Nimeni nu poate pune la indoiala dragostea dumneavoastyra pentru copil, este evidenta.
Nimeni nu doreste ca prietenii parintii si mai ales copii sa mearga in iad, dar aceasta depinde in mare parte de fiecare dintre noi in mod personal. Partea noastra este sa ne rugam Lui Dumnnezeu ca sa-i arata Calea si Mantuirea Sa. Relatia dumneavoastra cu el nu sa rupt acum ci mult inainte, chiar daca i-ati facut toate mofturile el nu le apreciaza pentru ca le-a socotit ca i se cuvin. Cand ai un lucru de care beneficiezi mereu si mereu iti vine sa crezi ca ti se cuvine de drept, dar cum bine stim toate lucrurile costa si au pret, nimic nu e gratis pe pamant. Si mantuirea pe care o primim in dar de la Dumnezeu la costat pe Iisus viata chiar daca noi nu dam nimic pe ea.
Dumnezeu ca un parinte iubitor doreste ca noi sa Ii multumim si sa Ii dam slava pentru toate acestea dar de cele mai multe ori se alege cu intoarcere de spate. Totusi El alege sa ne iubeasca si sa fie langa noi sa castige dragostea si respectul nostru prin vointa noastra, asa cum trebuie, cred, sa facem si noi. Legea data prin Moise nu a facut decat sa fie mai multa razvratire in Israel si Iisus a inclus totul intr-o singura lege:[color=red]Sa-L iubesti pe Domnul Dumnezeul Tau din toata inima ta si cu toata fiinta ta, si pe aproapele tau ca pe tine insuti"[/color] in aceasta este inclusa toata legea si prorocii.
Reply With Quote