View Single Post
Vechi 02.03.2009, 16:52:44
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Pesemne ca e o carte revolutionara, din moment ce reuseste sa decimeze fara drept de apel o suta cincizeci de ani de dovezi alte teoriei evolutiei. Sunt curios de ce n-a luat cu asalt jurnalele stiintifice de specialitate si de ce n-a intors inca lumea stiintifica cu susul in jos.

Credeti ca nu a beneficiat de marketing adecvat sau ca este o conspiratie a oamenilor de stiinta atei care nu vor sa li se demonstreze intentiile?
Citeste de la pagina 37 pana la 73 si o sa vezi multe astfel de "dovezi" prezentate si comentate de un om care totusi are titlul de biofizician si stie ce zice. Mai uita-te si la sfarsit si vei vedea lista de lucrari citate la Bibliografie.

Lumea stiintifica deja este cu susul in jos, de vreme ce fiecare savant vine cu propria lui teorie evolutionista, cautand sa scape de erorile si hibele inerente evolutionismului, neexistand o singura explicatie stiintifica pentru prezenta vietii inteligente pe Pamant si, mai presus de toate, a omului.

In partea a doua, matematicianul analizeaza logic afirmatiile facute in manualele scolare care prezinta evolutionismul bazat pe numeroasele descoperiri "stiintifice" si prezentat noua, muritorilor de rand. Partea asta n-am citit-o inca.

"...matematicianul Ion Vlăducă arată că
manualele de biologie conțin erori grave de logică,
inadvertențe, precum și falsuri științifice; acestea
nu sunt întâmplătoare și dovedesc atât incompetența
autorilor acestor manuale, cât și reaua lor
credință; în consecință, statul român continuă,
într-un alt ambalaj, politica comunist bolșevică de
descreștinare a copiilor noștri."

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote