View Single Post
Vechi 02.03.2009, 17:06:32
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Maria-Margareta, ma crezi ca in afara de a face mishtocareala ca lovind in mine sa negi Adevarul, n-am priceput nici un argument al tau?

iar acolo era
"Verginica... asha ca un fel de Moisi pentru neamuri... potrivit pentru vremurile din urma" deci de unde vezi dumneata ca am zis de Veronica?

ce vrei sa spui dumneata defapt cu toate insinuarile la adresa mea?
shi ce tzi-e neclar la nick-ul Petru_si_El din ce am scris la subsol? in semnatura cum zicetzi voi.

sau pana la urma tot tzi-ai demonstrat ca eshti indreptatzita sa te comportzi cu rea credintza... adica eshti de buna credintza pana la prima minciuna pe care o descoperi la interlocutor shi apoi ii dai in cap ca in beciurile securitatzii? pentru ca nu a zis cum e linia partidului, cum trebuie ca sa dea bine la Cezar?

deci draga Maria-Margareta, ai impresia ca daca o chema Veronica Micle, sau Verona de Narcisi sau cineshtie ce nume pompos era mai demna de crezare, iar pe Verginica daca o chema altfel, un nume innobilat cu un titlu de conte sau de ducesa ar fi fost mai drepte cuvintele Domnului Trambitzate prin Trambitza Sa?

sau tu eshti mai rau ca shi comunishtii ca macar aia daca aveai origine sanatoasa nu te baga la canal, voi shi pe aiai ii bagatzi la canal? daci sa fim noi mai rai ca shi comunishtii? nu-i exclus, ca doar am avut ce invatza de la comunishti shi securishti shi capitalishtii de peste noapte shi se pare ca asemenea lor ne comportam, ca doar am pus mana pe una din puterile din stat, pe gazetarie... unde scoatem adevarul din minciuna shi din minciuna adevar dupa cum e interesul aluia ce investeshte in tabloidul plin cu "arta" shi "noutatzi", unde ni se prezinta VIP-urile celor carora sa le sorbim cuvintele din gura... shi sa ne distram... deci chiar asha rau am ajuns?