View Single Post
Vechi 02.03.2009, 22:09:24
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Sexul face si desface casnicii. Pot sa mearga toate snur, daca sexul nu merge relatia se duce pe apa sambetei.

Poate unii nu vor sa accepte asta, dar este adevarat. Biologic, sexul este motivul pentru care crestem si traim. Scopul suprem al oricarui organism este de a procrea. De ce copiii nostri sunt mai importanti decat orice? De ce ne dam si viata pentru ei?
Omul si alte cateva mamifere, insa, sunt in stare sa faca sex si de placere, pe langa scopul reproductiv.

Daca doi tineri isi doresc sa faca sex, nu cred ca cineva are dreptul sa-i opreasca. Tineretea, pubertatea in special, este perioada in care fiinta umana se afla la cel mai inalt grad de dorinta sexuala. Sa stai pana la 25 de ani in cautarea unui sot / unei sotii mi se pare absurd. Ca sa nu mai spun ca lipsa activitatii sexuale exact atunci cand e mai multa nevoie de ea duce la dereglari psihice si fiziologice.

Nu sunt insurat, insa am facut sex de nenumarate ori pana acum si nu mi-a parut rau. Cunosc o sumedenie de alti oameni care au facut la fel.

Daca voi considerati ca nu e bine, din motive religioase, foarte bine. Insa nu le puteti impune altora modul vostru de viata, pentru ca mereu se va gasi cineva pe lumea asta care sa creada despre invatatura voastra ca este stupida.

Este motivul pentru care crestem si traim?Adica traim pentru relatii sexuale?Ce aberatie.Calugarii care nu intretin asa ceva uite ca nu s-au dereglat psihic,uite ca nu au murit etc.Ei cum pot trai fara asa ceva?Tu zici ca fara relatii sexuale nu se poate trai ,uite un calugar poate trai.
Reply With Quote