View Single Post
Vechi 02.03.2009, 22:27:43
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Implicit

Referitor la BOR. Nu Sinodul este BOR ci noi, credinciosii. Credinciosii formeaza Biserica nu ierarhia ei. Sinodul este un corp al Bisericii care poate fi oricand inlocuit.

Momentan si personal, nu sunt atat de vehement impotriva Sinodului. Sunt lucruri scrise care trebuie sa se implineasca. Inainte de vremurile acelea Harul se va ridica.
Toate bisericile vor cadea. Vaticanul, Ortodoxia, tot. Vor ramane doar credinciosii caci ei sunt Biserica. Iar credinciosii care vor lupta pana la capat vor fi mantuiti.

In momentul de fata sa ataci Sinodul este o ineptie. Eu am prieteni buni care au spus ca daca e sa se dea un cip ei si-l pun ca nu sunt impotriva progresului tehnologic. Oricat ma stradui sa ii conving ca nu e vorba de un progres tehnologic ci de ceva foarte rau nu ma iau in seama. Inseamna asta ca le voi intoarce spatele? Nu nicidecum. Incerc sa ii conving in continuare. O sa incerc pana cand drumurile noastre se vor desparti.
Daca o sa fie obligatoriu cipul si nu il pun e clar ca toata existenta mea materiala este stearsa. Ei vor avea in continuare casa, mancare, masina, benzina, etc. Eu voi avea doar aproape nimic.

Asa sa ganditi nu cu ura. Lasati Sinodul ca si de l-ar lua in stapanire satana tot nu aveti voi ce sa faceti. Vedeti de cei apropiati voua, stati de vorba cu ei, luminati-le mintile, explicati-le ce ne asteapta.

Domnul sa fie cu voi.