Întrebarea de 100 de puncte
La întrebarea :
[COLOR=#ff6600]Întrebare de 100 de puncte: Veronica a fost “trâmbiță” (sau, “Moisi pentru neamuri” cum zici frăția ta, gândindu-te probabil la neamurile ei) pe când era monahia Veronica Barbu-Gurău de la Vladimirești, sau pe când era tovarășa Veronica Văsâi din București? [/COLOR],
frăția ta ai dat următoarele două răspunsuri:
1. [COLOR=darkorchid](eu vorbeam de sfVerginica shi nu de Veronica)[/COLOR]
Comentariu: Primul răspuns demască faptul că eu aș fi făcut o gravă confuzie între Vasilica-Veronica și Verginica. Așa o fi!?
Păi dacă zici că amândouă sunt (sau au fost – că muriră o țâră, estimp) “trâmbitze apocaliptice”, apăi ce mai contează dacă e Vasilica sau Veronica sau Vvinerica sau Vvirginica – tot un drac! Că de-aia zisăși frăția ta că sus-numita Vaselica-Vieronica Gurău-Barbu-Văsâi e “Moise pentru neamuri”, pe motiv că ar fi fost și ea “trâmbitză”. Deci fiecare “trâmbitză” a fost, în felul ei, un soi de “Moișe pentru neamuri”, că doar fiecare “trâmbitză” a avut și ea neamurile ei la care a trâmbitzat, pentru că sângele apă nu se face. Șapte “trâmbițe fură”, înseamnă că șapte “Moiși” proorociră, da-ntre timp muriră și țărână se făcură.
Oale și ulcele.
Atâta doar că mormântul proorocului Moisi încă nu se cunoaște, dar mormintele celor 7 “Moiși”care fură “trâmbițe” (că așa zic pucioșii) se știu foarte bine. Cei care vor să-și tămâieze idolii și mormintele lor văruite, știu drumul.
2. [COLOR=darkorchid](ea a ramas Trambitza4 pana la moarte ca nu Dumnezeu i-a luat Darul ci ea l-a pierdut caci proorocia lui Veronica a papat-o Pisica fiindca a pismuit-o pe Verginica pentru Darul ei, deci intrebarea asta cu CAND? a nelalocul ei, shi raspunsul e atunci cand a ramas sa Creada shi sa Asculte shi sa Traiasca plinind)[/COLOR]
Comentariu: Păi dacă i-a dispărut darul trâmbițării, și asta tocmai pentru că Veronica Văsâi n-a mai vrut să “[COLOR=darkorchid]sa Creada shi sa Asculte shi sa Traiasca plinind[/COLOR]”, de ce zici matale că a fost “[COLOR=darkorchid]Trâmbitză până la moarte[/COLOR]”? A fost (dacă a fost), doar atâta vreme cât a avut “[COLOR=darkorchid]Darul[/COLOR]”, și cât “[COLOR=darkorchid]a trăit plinind[/COLOR]”. Când s-a opus pucioșilor, cică și-a pierdut “[COLOR=darkorchid]Darul[/COLOR]” – drept pedeapsă. Ce contează cum l-a pierdut? Ce contează că “ [COLOR=darkorchid]Darul proorociei i l-a papat Pisica[/COLOR]” sau că “[COLOR=darkorchid]Dumnezeu i l -a ridicat la cer[/COLOR]” ? Cert este că pucioșii înșiși admit că l-a pierdut pe drum, deci n-avea cum să fie “[COLOR=darkorchid]Trambitza pana la moarte[/COLOR]” fără darul proorociei și al trâmbiztării proorociei.
|