View Single Post
Vechi 26.12.2006, 08:21:30
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

:)Discutati o tema in care trebuie sa-mi arat eu "superioritatea" pentru ca spre deosebire de voi care discutati teoretic...eu am facut-o !
Sint f. multi ani de atuncea si nu am sa intru in amanunte care au fost motivele, atita doar ca atunci eream un ateu convins.
Starea in care omul se sinucide este o stare de posedat. Gindurile sint "teleghidate" spre faptul ca atare si apare ca singura solutie care rezolva toate problemele. Si nu numai atit , sinuciderea este o forma de protest, o razbunare impotriva a toti si toate. Impotriva lui Dumnezeu inclusiv. Adica dupa motto : Va arat eu la toti!
Dumnezeu a avut grije insa de la facere sa sadeasca in om acel instinct de conservare pe care-l au toate fintele si care poate depasit doar prin iubire multa sau prin....posedare.
Lasitatea sinucigasului atit de popularizata de toata lumea este o baliverna. Iti trebuie mult curaj sa calci in picioare ce a sadit Dumnezeu. Cel rau te aduce pe marginea prapastiei dar de sarit...trebuie sa sari singur.
Faptul ca va scriu rindurile acestea conduc la concluzia ca eu ori mint si nu m-am sinucis ori ca Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului si sa se intoarca si sa fie viu.
Eu m-am nascut acum multi ani a doua oara trupeste prin vointa lui Dumnezeu.
Si dupa alti ani m-am nascut a doua oara sufleteste cind Dumnezeu m-a reinviat si pentru credinta.
Ca sfat: nu treceti grabiti pe linga un om necajit. NU trebuie sa-i pui in mina un milion sau doua ca sa-l ajuti.De multe ori un cuvint bun al tau poate decide daca omul acela intra in iad sau nu! Iar cind cineva vorbeste de sinucidere nu o luati usor ci interveniti cu bunatate nu cu parole caci nu se stie niciodata daca respectivul nu vorbeste chiar rizind...foarte serios.:)
Reply With Quote