View Single Post
Vechi 03.03.2009, 09:37:07
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

stimata Maria-Margareta, iarashi "ma distrez" direct in text:

La întrebarea :
[COLOR=#ff6600]Întrebare de 100 de puncte: Veronica a fost “trâmbiță” (sau, “Moisi pentru neamuri” cum zici frăția ta, gândindu-te probabil la neamurile ei) pe când era monahia Veronica Barbu-Gurău de la Vladimirești, sau pe când era tovarășa Veronica Văsâi din București? [/COLOR],
frăția ta ai dat următoarele două răspunsuri:

1. [COLOR=darkorchid](eu vorbeam de sfVerginica shi nu de Veronica)[/COLOR]
Comentariu: Primul răspuns demască faptul că eu aș fi făcut o gravă confuzie între Vasilica-Veronica și Verginica. Așa o fi!? [COLOR=red](poi daca n-ai facut greshala grava shi nu o recunoshti, dand-o la-ntors ca la ploieshti shi demonstrand-o in stilul caracteristic demn de arici pogonici, atunci ce este draga mea Maria Margareta?, ca eu doar despre Verginica am zis asha shi nu despre celelalte trambitze, in niciun caz, deci poate te-a dus in eroare frazologia, scrierea mea in care nu shtii cine la cine se refera, shi ai crezut ca ,,, continuarea se refera nu la Verginica ci la Veronica, dar daca erai atenta la discutzia noastra, atunci itzi aminteai ca doar la Verginica m-am Referit ca la Moisi pentru zilele noastre shi bineintzeles la Trambitza Voievodala eventual daca ramane sa se ridice la nivelul smereniei Trambitzei nr 6, deci daca Verginica era shi este, caci n-a murit decat trupeshte, deci daca ea este asemenea lui Moisi, atunci Mihaela shi Nicushor poate sa ajunga asemenea lui Ioshua)[/COLOR]
Păi dacă zici că amândouă sunt (sau au fost – că muriră o țâră, estimp) “trâmbitze apocaliptice”, apăi ce mai contează dacă e Vasilica sau Veronica sau Vvinerica sau Vvirginica – tot un drac! [COLOR=blue](la unii toate-s un drac, fireshte)[/COLOR] Că de-aia zisăși frăția ta că sus-numita Vaselica-Vieronica Gurău-Barbu-Văsâi e “Moise pentru neamuri”, [COLOR=blue](ba n-am zis, daca vrei ea este asha ca Iosif, ca Iosif Patriarhul, aruncata de fratzii sai in groapa shi vanduta unor trecatori ce mergeau spre Egipt, spre locul unde se tzineau serbarile lui Pisi)[/COLOR] pe motiv că ar fi fost și ea “trâmbitză”. Deci fiecare “trâmbitză” a fost, în felul ei, un soi de “Moișe pentru neamuri”, că doar fiecare “trâmbitză” a avut și ea neamurile ei la care a trâmbitzat, pentru că sângele apă nu se face. Șapte “trâmbițe fură”, înseamnă că șapte “Moiși” proorociră, da-ntre timp muriră și țărână se făcură. [COLOR=red](nu te grabi dumneata sa shtii cine a murit shi cine nu)[/COLOR]
Oale și ulcele.
Atâta doar că mormântul proorocului Moisi încă nu se cunoaște, dar mormintele celor 7 “Moiși”care fură “trâmbițe” (că așa zic pucioșii) se știu foarte bine. Cei care vor să-și tămâieze idolii și mormintele lor văruite, știu drumul. [COLOR=blue](Sa ma distrez ca itzi batzi joc de moashte? ce sa fac?)[/COLOR]

2. [COLOR=darkorchid](ea a ramas Trambitza4 pana la moarte ca nu Dumnezeu i-a luat Darul ci ea l-a pierdut caci proorocia lui Veronica a papat-o Pisica fiindca a pismuit-o pe Verginica pentru Darul ei, deci intrebarea asta cu CAND? a nelalocul ei, shi raspunsul e atunci cand a ramas sa Creada shi sa Asculte shi sa Traiasca plinind)[/COLOR]
Comentariu: Păi dacă i-a dispărut darul trâmbițării, și asta tocmai pentru că Veronica Văsâi n-a mai vrut să “[COLOR=darkorchid]sa Creada shi sa Asculte shi sa Traiasca plinind[/COLOR]”, de ce zici matale că a fost “[COLOR=darkorchid]Trâmbitză până la moarte[/COLOR]”? A fost (dacă a fost), doar atâta vreme cât a avut “[COLOR=darkorchid]Darul[/COLOR]”, și cât “[COLOR=darkorchid]a trăit plinind[/COLOR]”. Când s-a opus pucioșilor, cică și-a pierdut “[COLOR=darkorchid]Darul[/COLOR]” – drept pedeapsă. Ce contează cum l-a pierdut? Ce contează că “ [COLOR=darkorchid]Darul proorociei i l-a papat Pisica[/COLOR]” sau că “[COLOR=darkorchid]Dumnezeu i l -a ridicat la cer[/COLOR]” ? Cert este că pucioșii înșiși admit că l-a pierdut pe drum, deci n-avea cum să fie “[COLOR=darkorchid]Trambitza pana la moarte[/COLOR]” fără darul proorociei și al trâmbiztării proorociei[COLOR=red].(poi ca orice Dar pe care il pierzi il potzi recapata prin pocaintza, prin darul pocaintzei, dar ca a fost Trambitza, shi ca este, asta nu i s-a luat, cum nu se dau doua pedepse pentru aceiashi greshala... deci daca la sfarshitul vietzii sale Veronica s-a indreptat, a reprimit darul din moment ce manastirea Vladimireshti este iarashi deschisa shi Vie... deci i-a primit Domnul pocaintza sa, eu asha pricep.)[/COLOR]