View Single Post
Vechi 03.03.2009, 10:18:04
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de viscu Vezi mesajul
Mergind la sfinta manastire nicula am avut ocazia sa vad astfel de oameni indraciti.Era cazuri cind cite 4,5 tineau de unu sa il poata tine in manastire la rugaciune.Dupa ce se terminau dezlegarile si noi primeam ungerea cu mir,ei cei indraciti ramineau ca morti cazuti jos fara vre-o putere in ei.O data l-au scapat pe unul si duhul cel rau la purtat prin padurea din preajma manastiri fara sa-l mai fi putut prinde doar glasul se mai auzea la bietul om cum zbiera.Am auzit ca abia dimineata l-au putut prinde si duce acasa la el.Astfel de cazuri zic sfintii parinti de demonizare nu se pot intimpla decit unei persoane la care i s-au facut farmece.Oare de ce sa sufere cineva din partea diavolului fara sa aibe a face ceva cu el?De ce nu tipa vrajitoarele in biserica?Oare ce se urmareste prin demonizare ca nu se face cu puterea lui savaot dumnezeu?Mare pacat ca vre-un crestin sa sufere asa ceva.Deci vedem bine ca dracul se leaga si ne face rau oricit am crede in dumnezeu,deoarece dumnezeu nu are a face nimic cu o vrajitoare.Eu zic ca ar fi bine sa nu mai existe asa ceva deoarece cred ca dumnezeu este atotputernic.AMIN.
Dragul meu, caile Domnului sunt nestiute. tot ce ni se intampla in viata, bun sau rau, se intampla cu ingaduinta lui Dumnezeu. Diavolul nu ne ispiteste mai mult decat i se ingaduie de Tatal Ceresc. Adu-ti aminte cum ii spune Evei, la izgonirea din Rai:..."vei zdrobi capul sarpelui, si el iti va intepa calcaiul". Doar atata putere are. Sfantul Ciprian al Cartaginei a fost vrajitor pagan, dar s-a crestinat si a devenit episcop. Vazand ca farmecele lui nu au efect asupra crestinei Iustina, datorita ei, el s-a lepadat de paganism si de vrajitorie.