Bogdan, faci o judecata superficiala. Ce am spus, e ipoteza (nu se arunca cineva in a prezenta adevaruri absolute), sustinuta de dovezi palpabile.
Ideile despre extraterestri prezentate in literatura sau filmele clasice, sunt cat se poate de deformate si copilaresti. E o imagine de invadatori, rau intentionati care se joaca cu noi. Si uite asa, suntem loviti si de diavoli, si de extraterestri, salvarea ramanand Ielohim.
Incercati sa va imaginati o civilizatie humanoida, superioara tehnologic, moral, si mult perfectionati genetic, lipsiti de insusirile salbatice , precum egoism, ura, lacomie, agresivitate, etc.
Credeti ca ei se joaca cu furnicile (noi, oamenii), doar pentru ca ar putea sa o faca? Ar putea fi civilizatori astrali, care se plimba, pentru a studia Universul, la fel cum X se plimba in mai multe tari, sa afle traditii, obiceiuri din diferite locuri.
Dar nu e cazul sa discutam despre OZN-uri, extraterestri.
Multumesc pentru recomandare, dar sa fim rezervati in legatura cu acestea. Ar fi absurd sa iti dau si cu acum o lista de carti/documente doar ca mi se par potrivite, din punctul MEU de vedere.
Revenind... o creatie care nu e urmata de evolutie, e stagnare; sistemele inchise se conserva, sau mor.
|