View Single Post
Vechi 04.03.2009, 04:32:38
john1942 john1942 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.02.2009
Implicit Prietena mea

Citat:
În prealabil postat de livadarufelix Vezi mesajul
Intotdeauna mi-am dorit sa devin preot.Am dat examen de mai multe ori la seminar si la facultatea de teologie dar nu am intrat.mi-am zic ca poate a fost voia lui Dumnezeu sa nu intru.
Intre timp am intrat la o alta facultate si m-am hotarat sa raman in domeniu. Aici am cunoscut o fata pe care o iubesc foarte mult , suntem impreuna de vre-o sase luni si mi-a spus ca a facut dragoste inaintea mea cu mai multi baieti. Eu si din cauza a ce mi-am dorit sa devin dar si pt ca sunt asa mai credincios nu m-am culcat cu nici o fata pana acum. Ea imi spune ca daca tot am fost curat pana acum si-ar dori foarte mult sa nu facem dragoste pana la casatorie.Asta ar urma sa se intaple peste vreo 5 luni.
Acum cateva zile i-am facut cunostinta cu mai multi membri din familia mea printre care si un verisor si totodata bun prieten .Tipul mi-a spus ca prietena mea cu mult inainte sa fie cu mine a fost cu el si au facut dragoste iar ea nu a negat acet lucru.
Oare sa mai continui relatia cu ea?sa ma casatoresc? sau sa rup orice relatie?
Dragul meu, sint in virsta si simt inpreuna cu tine. Sincer sa fiu daca as fi in locul tau nu m-as incurca. Casatoria pentru un credincios este un lucru sfint. Vei avea remuscari. Si am sa-ti spun dece. Intotdeauna va face comparatie cu cei pe care ia avut.Haina rupta oricit ai stopauo tot se va cunoaste. Daca te temi de Dumnezeu si vrei sa ai o casnicie fericita cautati roagal pe Dumnezeu sa-ti scoata in cale o fata care sa pastrat curata.

Dumnezeu sa-ti de har si tarie sa poti sa renunti la o astfel de situatie
Reply With Quote