View Single Post
Vechi 04.03.2009, 08:57:48
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Nu, dar am citit si recitit cu atentie toate epistolele lor, cuprinse in Sfanta Scriptura.
poi daca de citit shti citi, shi daca spui ca nu odata ai citit ci ai shi recitit, atunci ce concluzie crezi dumneata ca ash putea oare sa trag eu in privintza domniei tale? dupa cate explicatziuni tzi-am explicat, dupa cate dreptatzi tzi-am indreptat? sau doar itzi place sa-tzi etalezi credintza cum ne place shi noua, inaintea oamenilor?, dar noi macar suntm chematzi sa o marturisim mereu, creshtin-ortodocshii, fiindca e buna shi dreapta credintza Creshtin-Ortodoxa care fiind deplina il mantuie pe om, daca o ia pe drumul pocaintzei dese shi a umilintzei shi infrangerea inimii iar apoi indrazneala smerita, dar voi, shi bineintzeles ca shi tu, ce marturisitzi altceva decat tzi-am aratat, te-am intrebat daca ma inshel, shi n-ai zis nimic... inainte ai zis ca mint, iar apoi te-ai abtzinut,

poi ce este credintza asta a adventishtilor sambatari dupa baptishti? ca voi zicetzi ca tzinetzi astea:
-sambata, porcul, piatra, mama desfranata, Isus-zeu-zmeu, judecatoria si invierea abea dupa judecati/judecata, barfa prozelita, botezul prin libera alegere shi daca ai ales eshti gata mantuit dar shi pocait, apoi ca totul e idol la altzii dar lacomia shi desfranarea shi pizma shi invidia shi rautatea shi averea la adventishti nu e idol ci binecuvantare, iar alunecarea asta mandra prin scripturi, asta ce poate sa mai fie?

sa fie dupa cum spui dumneata?
"indemnul de a cerceta Cuvantul lui Dumnezeu si de a respecta Poruncile Sale" sau tzi-ai dat singur raspunsul: "este o amagire? Sau, dimpotriva, cel mai sigur mod de a te feri de amagiri?"

dumneata ai raspuns la aceste intrebari "ajutatoare pe care le pui altora in ce te priveshte shi in ce va priveshte pe voi adventishtii?" ca doar cu asta va ocupatzi, cu intrebari ajutatoare... v-atzi lamurit voi inainte sa-i ajutatzi pe altzii sa se lamureasca? v-atzi lamurit? asha paretzi dar eu itzi repet:

poi daca de citit shti citi, shi daca spui ca nu odata ai citit ci ai shi recitit, atunci ce concluzie crezi dumneata ca ash putea oare sa trag eu in privintza domniei tale?

am impresia ca suntetzi superficiali si saritzi pasaje, le evitatzi,

DE CE? shi iarashi repet intrebarea Domnului de pe sfanta Cruce: "Pentru ce M-ai parasit?"