View Single Post
Vechi 04.03.2009, 10:13:52
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Nu inteleg ce va mana sa inventati atatea minciuni rautacioase. Unele sunt chiar de domeniul fantasticului. De ce faceti asta?
de ce spui rautacioase, shi care sunt minciunile? tzi-am cerut sa-mi expui unde shi cum ma inshel fatza de ce credintza marturisitzi...

eu am concluzionat din marturia ta de pe forum shi tzi-am cerut sa confirmi sau sa aratzi unde am intzeles greshit?

nu am inventat ci din ce sustzii dumneata asta am reushit sa concluzionez, fara nici o rautate... asha ca nu te supara, dar asta e tot ce am priceput ca marturisitzi... daca nu e asha te rog sa-mi aratzi ce nu este asha... ca sa imi schimb parerea shi concluzia... dar te asigur ca rautacios nu am fost, pentru ca ai marturisit ca ai fost ortodox candva... deci erai shi eshti pentru mine ca un creshtin cazut de la dreapta credintza, unul care s-a data pierzarii din pricina amagirilor sataniceshti... deci dumneata fiind in groapa, in iad, eu nu am cum sa fiu rautacios cu dumneata decat sa te plang oarecum... pentru ca sa itzi revi... caci in afara de atzi ascutzi limba pe tocila ca lupul din cobra cu trei iezi eu nu prea imi dau seama ce anume faci pe forum, nu ca vreau sa pleci, ci ca nu pricep ce urmareshti defapt, caci daca urmareshti sa-tzi expui credintza, atunci te rog sa o prezintzi, caci eu am concluzionat-o shi ai zis ca-s rautacios... poi iarta-ma daca te-am jignit, dar asta e tot ce pot sa spun ca am intzeles ca marturiseshti... deci te rog sa spui exact ce mint, unde ma inshel, ce erori am facut... arata-mi care este defapt credintza ta dupa ce te-ai lepadat de ortodoxie botezandu-te la adventishti... daca tot ai venit ca sa ma lamureshti despre ea... ca eu asha m-am lamurit shi spui ca mint.