View Single Post
Vechi 04.03.2009, 10:19:18
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de liviu-sergiu Vezi mesajul
Daca povestirea Lui Hristos pt tine este o fabula... atunci ar trebui sa tratam toate cele spuse in biblie ca fiind fabule si minunile de fapt sunt tot fabule, si apocalipsa este tot fabula, si asa mai departe. Amice, Hristos exista inca de la inceput, pe cand lumea nu exista. El a vazut si lumea in care traim cu toata istoria ei , dar si ce s-a intamplat si cu sufletele dupa moarte. Daca tu spui ca povestirea aceasta nu este decat o nascocire a Lui Isus... atunci treaba ta.
Haideti sa nu exageram. Eu am dat doar un exemplu practicat in vremurile noastre, pentru a trage invataminte (ma refeream la fabula).

Sunt de acord cu dvs. sa consideram ca cele relatate de Domnul Iisus Hristos, in pilda bogatului nemilostiv, s-au petrecut intocmai, si nu era vorba de un alt fel de metoda de invatare. In acest caz, revin la intrebarile mele: in ce stare se aflau bogatul si Lazar, dupa ce murisera? Daca erau suflete, de ce aveau parti trupesti (degete, limba) si suferinte trupesti? Daca erau cu trupul si sufletul, atunci cum murisera?