View Single Post
Vechi 04.03.2009, 11:03:38
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Avand in vedere ca felix nu a mai dat pe-aici de cand a lansat intrebarea,chiar nu mai conteaza raspunsurile pentru el,dar conteaza pentru viziunea noastra,care oricum discutam diferite potentiale situatii,printre care si aceasta.
Am vazut,inca de la inceputul topicului,destule opinii pertinente si m-am bucurat,fiindca nu trebuie sa judecam lucrurile doar de suprafata.Este foarte bine ca fata a fost sincer si mai ales,emana o sensibilitate anume atata timp cat a considerat de cuviinta sa nu aiba relatii sexuale inainte de casatorie pentru respectul fata de partenerul curat.Foarte frumos!
Cat despre varul mitocan,el tot mitocan ramane daca a facut un astfel de gest,ca atare nici macar nu era nevoie de interventia lui,atata timp cat fata a fost sincera.Oricum,ramane de analizat atitudinea fetei in general,tendinta ei spre credinta,parerea acesteia fata de viitorul sotului si multi alti factori importanti in luarea unei decizii de casatorie.Iubirea,ea joaca rolul primordial intr-o relatie,parca asa trebuie sa fie,dar,aceasta cu conditia sa nu fie chiar atat de oarba si sa admita orice,sa nu existe aplecare spre exagerari imorale.
Cat despre parerea domnului john,poate fi si invers aplicata si gandita,poate ca fata daca era virgina,exista si riscul sa fie curioasa,sa incerce pe parcursul casatoriei sa-l compare cu un alt potential partener.Este o tampenie sa crezi ca partenerul te va compara cu ex-ul,de regula partenerii fosti casatoriti te pot compara cu ex-ul,fiind vorba totusi de o casatorie anterioara.
Iar barbatii,nu stiu cat apreciaza o virgina,insa dupa statisticile mele...nu prea(probabil doar in mintea lor ascunsa).As ca lucrurile sunt controversate,cum o dai nu stii sigur ce va fi.Mai bine asculta-ti inima si constiinta,cantareste-ti lucrurile in asa masura incat sa fie echilibrate,calea de mijloc este preferabila,fiindca nici noi nu suntem chiar rupti din soare pe alte cai,asa ca nu are rost sa dorim de la cel de langa noi ...marea cu sarea.
Bine-nteles,in cazul de fata situatia trebuie analizata impreuna cu duhovnicul.