View Single Post
Vechi 04.03.2009, 12:37:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Maria-Margareta:
Pentru cei care încă mai cred că la Pucioasa se propovăduiește aceeași Evanghelie cu cea din Biserica Ortodoxă Universală, transcriem o parte din preceptele care o deosebesc de Evanghelia originală.

Asta este "Evanghelia" de la Pucioasa:

[COLOR=red]1. Hristos S-a născut a treia oară Duh și Cuvânt pe pământ și a fost purtat 25 de ani de Fecioara Verginica, în trupul ei care a fost cort al Sfintei Treimi. [SIZE=4]Hristos a luat trup de femeie, iar prin gura femeii (Verginica),[/SIZE] Hristos S-a propovăduit pe Sine a doua oară:[/COLOR][COLOR=blue] ( replica: ai mintzit olecutza in adevar exagerand prin insinuare necredincioasa shi din Trambitza shi Moisi pentru vremurile acestea ai transformat-o pe sf Verginica in a doua reincarnare a Domnului, cum se credea Desanka shi nicolaitzii-bitzii, shi dand astfel o nota de ridicul shi neverosimil shi eres ai vrut sa ma convingi, nu tzine figura, mai incearca)[/COLOR]

[COLOR=blue]“…O, copiii Mei, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Prima dată am venit și am făcut om și tot ce se vede și am pus o hotărâre să o păzească, să fie bine de el și de toți urmașii lui, și au greșit. Am venit a doua oară în trup. M-am născut cu trup din Fecioară… …Iată, am venit [/COLOR][COLOR=fuchsia]a treia oară[/COLOR][COLOR=blue]. Acum sunt în Duh și M-am pogorât în mai multe locuri să vă îndemn la viață și trăire curată și sfântă, că e gata să se sfârșească totul…” (22 iunie 1957)[/COLOR]
[COLOR=blue]“O, tată, fericit vei fi tu în viața duhovnicească de vei crede în Domnul Iisus Hristos care-ți grăiește ție [/COLOR][COLOR=fuchsia]astăzi[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]în acest trup este Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=blue]” (30 octombrie/12 noiembrie 1965)[/COLOR]
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu, Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=fuchsia] sunt trimis[/COLOR][COLOR=blue] de ce este scris în Carte [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vin iarăși cu trupul[/COLOR][COLOR=blue], da nu se mai zidește ca la început, ce s-a zidit de la început” (14 ianuarie 1966)[/COLOR]

[COLOR=red]2. Nu Hristos este ușa, așa cum a zis Scriptura, ci Verginica este Ușa mântuirii, care vestește lumii o nouă Evanghelie, iar creștinii nu sunt fiii lui Hristos, ci fiii Verginicăi.[/COLOR][COLOR=red] Într-o ședință de spiritism, care a avut loc la 13 ani după moartea Virginiei Tudorache, iată cum se exprima spiritul Verginicăi pe această temă [COLOR=blue](replica:Deci este clar scris ce banuiam eu ca este ca un Moisi, dar nu un Moisi care nu a intrat in Pamntul fagaduintzei ci unul ce ne ashteapta de acolo, din Pamantul Sfant, deci e clar ca te contrazici prin insinuarile cu Usha, ca doar se shtie ca Domnul e Usha, deci nu e usha aia cu care in mod rauvoitor identifici ca sa iasa ceva ridicul, absurd, pentru ca "unii" ar vrea ca ushile sa nu se mai deschida, ci spune ce fel de Ushe este sf Verginica, a Ierusalimului cel Nou, e catapeteasma care s-a rupt acum 2000 de ani, deci este un proorc, un mare prooroc venit la o "shedintza" de "spiritism", poi spiritul ei e viu, pe cand spiritele viclene shi inshelatoare sunt mortzi, de asta nu e voie sa te joci cu spiritele shi e voie sa vorbeshti cu sfintzii)[/COLOR]:[/COLOR]

[COLOR=blue]" – [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pace vouă, măi[/COLOR][COLOR=fuchsia] fiilor[/COLOR][COLOR=blue], dacă Domnul așa a spus! Pace vouă celor ce credeți în Dumnezeu prin această lucrare cerească de Duh Sfânt și de proorocie și de împlinire prin cuvânt! Dar voi n-ați priceput ce este acest trup, și nu mai e mult și voi fi cu cei ce au știut cum să creadă prin această lucrare, și va fi să se întindă această [/COLOR][COLOR=fuchsia]slavă nouă[/COLOR][COLOR=blue] și această [/COLOR][COLOR=fuchsia]Evanghelie venită din cer[/COLOR][COLOR=blue] pentru ca să se vestească prin voi în zilele acestea până la toate marginile, căci iată, v-a dat Domnul binecuvântare mare pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]vestirea Evangheliei Domnului prin mine[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am fost catapeteasma cuvântului lui Dumnezeu care a venit la voi, copii ai poporului meu, și acum voiesc să vă îndeletnicesc să vedeți ușa prin care intrați la Domnul și la slava care vă așteaptă. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu sunt ușa[/COLOR][COLOR=blue], eu sunt catapeteasma cea pentru acest popor și prin care trece poporul meu ca să fie primit la Domnul. Dar dacă faceți ce a făcut Israel cu Moise, dacă nu voiți să vă fiu ușă spre Domnul, fiți precauți, că acum nu ar mai fi ca atunci, căci eu acum sunt în locul făgăduinței și lucrez din el și aștept poporul să treacă greul și să vină.” (12 dec. 1993)[/COLOR]

[COLOR=red]3. Verginica este cel puțin pe aceeași treaptă de preacinstire cu Maica Domnului (dacă nu chiar mai sus), (replica: adica sa fi alaturi de Maica Domnului, ca o buna shi mare fiica a ei caci a biruit prin Rugaciunile Maicii Domnului o fi un motiv ca unii sa spuna ca te mandreshti? ca lucifer? poi s-a mandrit Verginica in viatza ei pe pamant? sau nu e valabila judecata Domnului pentru om:"cine se inaltza pe sine se va smeri iar tot cel ce se smereshte pe sine v-a fi inaltzat"?, deci dumneata o pui mai sus ca s-o acuzi de mandrie shi sa loveshti prin inchipuita pizma a Maicii Domnului aruncata in credincioshi?, deci s-o acuzi de mandrie ori pe Verginica ori pe cei ce o venereaza... e chiar culmea dupa viatza pe care a dus-o, shi atunci de ce sa nu-i acuzam asha ca shi sectantzii shi sa-l satanizam shi pe sf Ioan Gura de aur sau pe sf Ioan Botezatorul sau altzi fratzi ai Domnului, de ce sa nu-i acuzam de prea mare venerare din partea credincioshilor ca doar la fiecare liturghie ii pomenim, nu?):[/COLOR]

[COLOR=blue]" Ferice creștinilor care o au pe Verginica. Ferice celor care știu bine cum s-o aibă pe ea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ea se poartă alături de Maica Fiului lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]. Ea are trecerea zilelor de acum…” (13 iunie 1933)[/COLOR]

[COLOR=red]4. Nu Adam a căzut la îndemnul diavolului, ci diavolii care erau îngeri, au căzut prin căderea lui Adam în trufie și neascultare de Dumnezeu (nu-i exclus, caci dracul s-a jucat, a vrut sa experieze pe om, s-a mandrit, l-a ispitit, a auzit-o pe Eva ca nu credea shi pe Adam ca se ingamfa shi a vrut sa se razbune ei in locul Domnului sau cineshtie ce or fi vrut, poate ca sa-i incerce shi a crezut ca n-or sa cada primii oameni iar daca au cazut oamenii atunci au cazut shi ingerii shi oamenii shi s-au urat de moarte unii pe altzii. Deci doar Dumnezeu shi Adam shi Eva shtie Adevarul shi-l poate spune, shi ingerii albi shi sfintzii pot confirma, deci aici degeaba insinuezi ca ar mintzi shi nu e conform cu scriptura ca nici tu nu ai de unde sa shtii iar ingerii negrii mint) :[/COLOR]

[COLOR=blue]“ Îngerii care [/COLOR][COLOR=red]au căzut după ce omul zidit de Mine s-a trufit[/COLOR][COLOR=blue] și a căzut din cer, te îndeamnă pe tine să slujești la alți dumnezei. [/COLOR][COLOR=red]Lucifer, care s-a făcut satană din pricina slujirii trufiei omului[/COLOR][COLOR=blue], te trage la slujirea cu el, că el îți vede alegerea și nu-i place locul tău cel de lângă Mine, și voiește să-ți ia viața ta cea din Mine, tată.” (21 nov. 2008)[/COLOR]

continuarea mai jos