[COLOR=red]5.[/COLOR][COLOR=red] Iubirea de vrăjmași, propovăduită în Scriptură, este înlocuită cu ura de dușmani ( replica: nu de dushmani (casnicii tai) este scris mai jos ci de dushman, sau te pomeni ca dumneata deshi il iubeshti pe Dumnezeu faci toate cele ale celui rau, probabil din dragoste de dushmani faci ale lui mamona, dar ai o scuza, tragi asha ca o sirena, pe Pisi de coada ca sa sune ca shi tine, cu glas de sirena cum zicea Eminescu) :[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Iubește toate și pe vrăjmașul tău. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pe dușmanul Meu să-l urăști[/COLOR][COLOR=blue]. Cine e dușmanul Meu? Satana. Cine e satana? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dușmanul Meu[/COLOR][COLOR=fuchsia] cu trup cu tot[/COLOR][COLOR=blue]. În [/COLOR][COLOR=fuchsia]toată lumea care nu face voia Mea[/COLOR][COLOR=blue] este satana. Și nu mai zice nimeni ca să-l scoată pe satana din el, cum se făcea pe vremea când eram în trup…”(1 august 1979)[/COLOR]
[COLOR=red]6. Simbolul credinței ortodoxe (Crezul) va trebui să fie modificat (replica: aici iarashi vezi in Domnul pe fiul faradelegii asociind intentzionat cu proorocia sf.Lavrentzie intzeleasa pe dos, caci in textul de mai jos, este vorba ca Domnul se identifica shi o marturiseshte pe cea ce va muri in curand, pe sf.Verginica, neavand legatura cu ce vor face jidovii shi masonii shi CIE shi CMB in sinoadele talhareshti, ori noi inshine daca ne incumetam in ratacirea noastra proprie, fereasca Dumnezeu, sa il autoinscaunam pe antichrist), deoarece în curând va avea loc A Doua Înălțare a Domnului la ceruri (replica: o tendentzioasa rastalmacire ca sa scotzi ridicolul shi absurdul pentru haz, dar va fi haz de necaz, ori invers adica, mai bine zis, la unii dintre "deshteptzi"):[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Domnul [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iisus e gata să părăsească pământul[/COLOR][COLOR=blue] acesta, că este de mare urâciune pământul acesta în fața lui Dumnezeu.” (17/30 iunie 1975)[/COLOR]
[COLOR=blue]“Puțin, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi înălța întru slavă[/COLOR][COLOR=blue] și voi lua cu Mine pe cel iubit al Meu și îi voi da să mănânce din pomul vieții” (27 octombrie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Domnul Iisus [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai stă pe pământ, se ridică[/COLOR][COLOR=blue], și-Mi pare rău de grâul Meu și-Mi pare rău de munca Mea, că puțin am să câștig.” (20 martie 1976)[/COLOR]
[COLOR=red]7. Deși a promis cu cuvintele [/COLOR][COLOR=#993300]“Și iată, Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin”[/COLOR][COLOR=#993300](Matei, 28,20)[/COLOR][COLOR=red], Hristos nu se va putea ține de această promisiune, (replica: poi se tzine de Cuvant, dar ashteapta de la ucenici sa vegheze shi ei ca sa nu-i gaseasca asemena lui Moisi pe poporul "Sau", popor ce s-a lepadat de Dumnezeu dupa 40 de zile sau mai putzin):[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor fi clipe când Eu n-am să vin la voi[/COLOR][COLOR=blue], că mai am copii și merg la ei, și voi păți cum a pățit Moise: când voi veni la voi, vă voi găsi mâncând și jucând. Și ce veți face? Cine-și ia toiagul în mână să păstorească poporul Meu când Eu nu voi veni la el?” (28 noiembrie/11 decembrie 1973)[/COLOR]
[COLOR=blue]“… Copilașii Mei, știți ce aveți de făcut? Știți de ce să vă feriți? Poate va fi o clipă când [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=fuchsia] va lipsi[/COLOR][COLOR=blue] din mijlocul vostru.” (17 iunie 1977)[/COLOR]
(urmează)
[COLOR=#ff0000]8. Sfintele Scripturi au fost de mii de ori schimbate, deci nu mai sunt sfinte și autentice, ci făcături ale unor oameni îndrăzneți. Singurele Scripturi care sunt autentice sunt cele de la Pucioasa, adunate după anul 1955 ( replica: poi nu zice Domnul ca "[COLOR=#ff00ff]Numai una la o mie dacă mai e curată."[/COLOR][COLOR=blue]? deci aici e tristul adevar al acestui veac pentru ca asha le-au modificat ca sa nu mai mearga pe Calea lui Dumnezeu)[/COLOR]:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ …Dar să știți căci Cărțile sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]de mii de ori schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. Să știți că au venit oamenii pe pământ cu multă îndrăzneală și au șters din Cărți ce a fost scris. Sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi care sunt schimbate[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Numai una la o mie dacă mai e curată[/COLOR][COLOR=blue]. Că lumea și chiar preoții zic că proorocii nu au mai fost și nu mai sunt de la Ioan. Dar uitați-vă că de la facerea pământului și până la încheierea veacului acesta, Dumnezeu nu va înceta învățătura Sa. Și de aceea spun, [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-au schimbat multe Scripturi[/COLOR][COLOR=blue] și oamenii de știință au scris multe minciuni. Dacă se găsesc la voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scripturi de la Noi[/COLOR][COLOR=blue] și vi le cere, nu le dați la lume, la oameni care măcelăresc. De aceea am venit la voi să vă spun să nu vă abateți de la cale Mea…”[/COLOR][COLOR=blue] (26 octombrie 1976)[/COLOR]
[COLOR=red]9. Sfânta Scriptură conține învățături greșite. De exemplu aceea care spune că “toți oamenii vor învia”(Ioan 11,25; I Tes. Cap.4). În realitate , vor fi unii care nu vor mai învia niciodată (la moartea duhovniceasca se refera, la cei care au ales cu voia lor sa pacatuiasca shi sa se desparta de Dumnezeu pt totdeauna shi-shi fac voia lor, deci nu vor invia duhovniceshte ci la judecata din urma doar vor invia spre oasnda, deci deshi e clar la ce se refera ai facut pe prostul shi pe orbul ca sa demonstrezi ce? ca e secta? nu e!):[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Spune în Sfânta Carte: chiar de vei muri, viu vei fi. Dar aceștia care mor de apă și de foc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai înviază[/COLOR][COLOR=blue], că așa au voit ei să fie gunoi…” (6 iulie 1975)[/COLOR]
continuarea mai jos
|