[COLOR=red]10. Dumnezeu Tatăl nu este duh, deoarece are trup (replica: Poi la ce Trup se refera Domnul? la Verginica se refera care e Trup plamadit de Dumnezeu prin stramoshul Adam shi curatzit shi sfintzit shi renascut de sus shi Duh de Viatza de la Dumnezeu, sau poate ca se refera la sine insushi la Iisus Domnul care e nascut de la Duhul sfant shi din Fecioara curata shi curatzita shi desavarshita dar shi la Duhul Sfant primit prin Botez care este trup din trupul Tatalui, caci este trup de Cuvant din Cuvantul lui Dumnezeu, deci cineshtie la ce se refera domnul dar ai dat un citat asha de scurt ca sa loveshti cu litera ca dumneata shtii ca Dumnezeu e duh shi nu e trup, poi daca shti asha de ce atunci ascultzi de trup shi nu de Duh? caci Duhul nu cred sa te indemne sa te joci cu focul, dar dumneata contrazici cu trupul asha ca orbii mishtocari, poi nu este scris mare pe carte: Cuvantul lui Dumnezeu? deci trup de Cuvant, Cuvant sfant.) :[/COLOR]
[COLOR=blue]“Eu sunt trup din [/COLOR][COLOR=fuchsia]trupul Tatălui ceresc[/COLOR][COLOR=blue]”(7 august 1978.)[/COLOR]
[COLOR=red]11. Judecata universală are loc înainte de judecata particulară (replica: aici e altceva, e vorba ca unii nu-shi vor face procesul lor interior pana dupa judecata finala, amagindu-se shi nepocaindu-se pana vor intra in osanda, deci daca unii ishi faca judecata particulara aici, prin pocaintza shi trec prin vami, nu mai au parte de judecata de pe urma caci la aia nu vor mai fi chematzi):[/COLOR]
[COLOR=blue]“…Puțin, puțin, și nu ne mai întâlnim decât [/COLOR][COLOR=fuchsia]la judecata oficială, și apoi vine judecata particulară[/COLOR][COLOR=blue], și apoi nimeni nu va mai scăpa nepedepsit de fapta sa cea rea.” (6/ 19 decembrie 1978.) [/COLOR]
[COLOR=red]12. Preasfânta Treime are mai multe Duhuri[/COLOR][COLOR=red] și un singur Dumnezeu: Duhul Sfânt. Duhul Sfânt are și El un Dumnezeu. Duhurile Preasfintei Treimi au locuit 25 de ani (1955-1980) în trupul Verginicăi Tudorache de la Pucioasa (replica: aici insinuezi un absurd cand este vorba ca atat Tatal cat shi Fiul cat shi Duhul Sfant ca Persoane shi Puteri shi Duhuri se odihnesc in sf Verginica, shi asha se odihneshte Dumnezeu in sfintzi caci Dumnezeu este impreuna cu sfintzii shi vine pe serafimi shi heruvimi deci iata cate duhuri... sfinte de la Dumnezeu):[/COLOR]
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] se odihnesc aici ca să vadă cum lucrăm.” (23 noiembrie 1990)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Am o mulțime de scule pe pământ și fiecare are o porție de lucrat, dar aceasta este mare la Mine și are în primire sigiliul vremii de apoi pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea a purtat în trupul ei Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] care au vorbit cu tine, poporule creștin, și care, iată tată, vorbesc iarăși, așa cum este scris, încă odată la popoare și la limbi și la neamuri. Împăcați-vă cu ea, copiii Mei, că voi cu ea veți veni la Mine.” (24 noiembrie 1990.)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Am ridicat, atunci când am început să te nasc Eu pe tine, măi Israele mic, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am ridicat un trup și am făcut din el un vas în care au locuit Duhurile Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=fuchsia] vreme de douăzeci și cinci de ani[/COLOR][COLOR=blue], și am spus atunci de mai multe ori poporului care se năștea: “Ferice de acela care-și va spăla viața în acest vas, și ferice de acela care nu se va sfărâma de această piatră”. ” (13/26 decembrie 1990)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Duhul Sfânt este Dumnezeul Sfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue] cel din vremea de sfârșit” (26 decembrie 1990)[/COLOR]
[COLOR=red]13. Verginica a fost “purtătoare de Dumnezeu”, împlinind proorocia cu femeia prigonită din Apocalipsă, (replica: exact, dar fara ghilimele insinuante absurd, caci totzi creshtinii sfintzitzi sunt purtatori de Dumnezeu darmite atunci sfintzii shi mucenicii shi prigonitzii? caci ea era atat reprezentanta a BOR in vremea aceea de trista amintire dar astazi parca e mai rau, deci pe vremea aia era impreuna cu cei ce nu au primit duhul razvratit al sharpelui shi era shi o Trambitza Apocaliptica dar pe care nimeni n-o credea shi o mai shi invidia ca nu merge shi nu se lingusheshte la Pisi, deci ea era shi a 6-a din cele 7 Trambitze care au sunat shi suna de la Domnul pentru trezirea noastra potrivit cu vremurile din urma):[/COLOR]
[COLOR=blue]“[/COLOR] [COLOR=blue]Atunci când m-a luat Domnul ca să mă ascundă de fața șarpelui cel rău, care prigonea pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul, Cel pe Care-L purtam eu[/COLOR][COLOR=blue], atunci[/COLOR] [COLOR=blue]am fost pusă de popor mult la locul pe care-l știți voi, am fost condusă la locul în care m-ați pus voi și a plâns poporul meu după mine și se mira cum de am plecat. Cum, copilul meu, să nu fi plecat dacă așa stă scris că voi pleca “o vreme și vremuri și jumătate de vreme din fața șarpelui”? Așa stă scris, mămică[…]”(24 decembrie 1990)[/COLOR]
|