Citat:
În prealabil postat de vasinec
Dati-mi voie sa nu va cred. Este nevoie de o doza de rautate ca sa inventezi ceea ce ati scris dvs.
"mama desfranata, Isus-zeu-zmeu, judecatoria",etc, sunt termeni inventati de dvs. si ni-i puneti noua in carca sub forma de norme de credinta. De unde i-ati scos? Va spun eu: dintr-o vana de rautate amestecata cu minciuna.
|
nu-s inventatzi de mine, ci sunt catziva termeni care descrie exact o parte din marturisirea voastra de credintza... caci spunetzi ca a mai avut copii, shi e o vrednicie ca sa ai catzi mai multzi copii indiferent cum ai ai (nu ma refer sa faci avort ci sa-i aduci pe lume pacatuind shi desfranand), iar pe Domnul Iisus nu pentru ce a facut shi pentru ce a zis shi pentru sf Cruce il adulatzi lingushindu-l ci asha ca pe un Isus-zeu-zmeu, asha ca pentru o mare faima omeneasca, ca atzi auzit ca ar fi Dumnezeu dar ii tagaduitzi Biserica, sfintzii, Tainele, predaniile, Crucea, toate toate, iar judecatoria era defapt : judecatoria si invierea abea dupa judecati/judecata in sensul ca pana atunci nu credetzi ca l-a inviat pe Lazar, ca a inviat sfintzii ca l-a dus in Rai pe Talhar, ca iuda a ajuns in iad ca shi talharul cel rau, deci in sensul ca nici nu e Mantuitor... de asta am zis, shi nu din rautate, iar daca ma crezi sau nu, asta e treaba ta, tzi-am spus pentru ce mi-am facut de lucru cu tine, iar daca nu ma crezi e libertatea ta shi parerea ta.