Citat:
În prealabil postat de veveritza
Vsovi, ai raspuns la indemnul prietenului tau pucios de a parasi B.O.R cat mai repede, pana nu e prea tarziu?Parintele Cleopa ne indemna ca pe cei rataciti(sectanti) nici sa nu ii salutam, nici vorba de a sta la discutii cu ei!
Asa ca.........   drum bun spre iad, avand in vedere ca voi puciosii sunteti mai periculosi decat alte secte atata timp cat o puneti pe virginica voastra in rand cu Maica Domnului.Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca undeva spuneai ca Maica Domnului poate a mai avut si alti copii, ca noi nu stim de fapt ce a fost dupa nasterea Mantuitorului; mai mari hule si blasfemii nici nu se putea din partea voastra! Sunteti stapaniti nu de un drac ci de o legiune care va indeamna sa scrieti asemenea hule.
iar daca filmul Ostrovul ar fi fost jucat de actori puciosi, ai fi avut cu siguranta de tras ceva invataturi, nu?
Cauta-ti un duhovnic din B.O.R si salveaza-ti sufletul! Cat se mai poate!
|
te plang fiindca:
-"ai raspuns la indemnul prietenului tau pucios de a parasi B.O.R cat mai repede, pana nu e prea tarziu?"
ala e satana daca ma indeamna sa parasesc ori BOR ori Cuvantul lui Dumnezeu, deci despre ce prieten vorbeshti? ca nu am habar
-"Parintele Cleopa ne indemna ca pe cei rataciti(sectanti) nici sa nu ii salutam, nici vorba de a sta la discutii cu ei!" asha este foarte bine sa faci, doar ca Pucioshii nu sunt sectantzi ci e greshit ca este acest topic deschis la secte, shi pentru asta judecand shi neshtiind aplica ce a spus parintele Cleopa te rataceshti de la Calea-Adeavr ca sa nu mai ajungi la Viatza.
-"Asa ca.........

drum bun spre iad, avand in vedere ca voi puciosii sunteti mai periculosi decat alte secte atata timp cat o puneti pe virginica voastra in rand cu Maica Domnului."
poi cine ar fi dupa opinia ta in rand cu sfintzii? cu Maica Domnului? cine sunt fiicele Sale? cine se aseamana ei? probabil in mintea ta acele femei care se sulimenizeaza de zor shi apar pe TV shi ishi arata goliciunile cu care va distratzi de zor... ori alea care va indeamna sa lutzi cate un arboi pentru averea lui... pe alea le punetzi in rand cu Maica Domnuli dar pe sf Verginica nu... pentru ce? n-avetzi motive, n-avetzi argumente dar vretzi sa va scapatzi de Dumnezeu... nici de mine nu scapatzi ushor, ca nu ma supar, nu va osandesc, dar daca nu-l primitzi pe Cuvantul lui Dumnezeu pe voi ar trebui sa va plangetzi shi nu sa-mi uratzi mie drum bun, ca drumul din carte e spre Rai, spre Cer, dar ma mir ca suntetzi atat amagitzi de satana shi zicetzi de Pucioshi (eu am mai zis ca-s din Cluj shi ca nu fac parte dintre ei, ci doar ii cred) ca de sectantzi cand voi nu shtitzi despre cine este sectant cu adevarat... caci nu atzi citit nici elementarul shi nu pricepetzi nimic dar bine ca va aflatzi in treaba ca sa avertizatzi... multzam fain shi pentru asta, dar ma ashteptam la mai mult decat o simpla urare de plecare... e bine shi atat.
-"Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca undeva spuneai ca Maica Domnului
poate a mai avut si alti copii, ca noi nu stim de fapt ce a fost dupa nasterea Mantuitorului;" aici sa fi citit greshit shi ma confunzi cu vasinec(marian) sau mintzi flagrant ca sa demonstrezi ceva... ca merit evacuarea... in iad adica.
-"mai mari hule si blasfemii nici nu se putea din partea voastra!"
care sunt alea? shi care noi ca eu sunt doar cu Dumnezeu dar shi cu pucioshii sunt fiindca neindoielnic ii cred. Deci care sunt hulele? care sunt blasfemiile? care sunt argumentele? ca Verginica a fost iubita de Maica Domnului shi inaltzat de Dumnezeu pentru smerenia shi suferintzele sale? Asta e hula? ca a indurat atacurile duhului antichristic al sharpelui fiind batuta shi "tratata" de oamenii de "bine" in psihiatriile Cezarului antichristica care mushamaliza shi mushamalizeaza toate faradeligile?
-"Sunteti stapaniti nu de un drac ci de o legiune care va indeamna sa scrieti asemenea hule."
care sunt hulele?, unde ai ratacit argumentele? shi dumneata nu pricepi ca nu scrie nimeni ci Dumnezeu se scrie pe Sine, caci probabil pucioshii scriu asha ca dupa dictare, eu nu shtiu ca nu am intalnit pe nimeni dintre ei
-"iar daca filmul Ostrovul ar fi fost jucat de actori puciosi, ai fi avut cu siguranta de tras ceva invataturi, nu?"
poi nu e vorba de invatzaturi, ci de patima ta oarba pentru nishte actori care aveau marele "dar" ca se prefaceau foarte bine ca nu se prefac, lucru care este defapt o credintza prefacuta pe care o urmeaza oamenii, shi facetzi asemenea lor, ca actorii... tot ce scoate holivudul face shi creshtinul, ca e fain, ca a jost fain.
-"Cauta-ti un duhovnic din B.O.R si salveaza-ti sufletul! Cat se mai poate!"
Duhovnicul meu ash vrea sa cred ca este preotul din BOR, care o fi el shi Dumnezeu shi scriptura shi Cuvantul lui Dumnezeu shi Traditzia Duhovniceasca shi Monahiceasca shi mireneasca, dar al tau care este, ca precis ai nevoie ca tzi-am aratat ca ai inceput sa mintzi... sa mintzi in post sau sa nu fi priceput bine din neatentzie, sau poate te-ai facut ca uitzi ca sa demonstrezi ca sunt secta sau ca sa te potzi feri mai ushor de mine... poi nu eu te pap ci te papa balaurele cu cele doua fiare ale sale dupa care merg totzi oamenii...
Dar daca ai sa-l ascultzi pe parintele Cleopa faci bine, caci el nu a tagaduit Cuvantul lui Dumnezeu.