Buna seara,
Sunt pe cale a finaliza o comanda de carte (pe Internet) si m-as bucura daca m-ati putea sfatui cu privire la felul/tipul de carte pe care ar trebui sa-l citeasca un credincios care se afla la inceputul drumului spre mantuire. Biblia o am deja; am pus pe lista un Acatistier (acesta:
http://www.librarie.net/carti/30284/...rica-Ortodoxa-) si "Ne vorbeste Parintele Cleopa", vol. 1-14. Mi-as dori si-o Carte de rugaciuni pentru ca pana acum am folosit pagini scoase la imprimanta (ceea ce e destul de incomod), insa nu stiu ce editie sa aleg.
Ma gandesc sa comand si o culegere de Paraclise insa intampin aceeasi problema, nu stiu pe care anume s-o aleg, oferta fiind extrem de variata.
Am cautat si cartea pe care multi dintre voi au pomenit-o, "Pelerinul roman" insa pe
www.librarie.net nu este disponibila... (o are cumva cineva in format pdf, as fi tare recunoascatoare daca mi-ati putea-o trimite!)
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri, Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze postul!