Subiect: Donati sange!
View Single Post
Vechi 05.03.2009, 01:40:59
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Fiica mea a trait 17 ani si jumatate. Din cauza unei boli cumplite, a avut toata viata ei scurta si chinuita nevoie de transfuzii. A ajuns sa fie eleva de liceu, a intrat la liceu fara sa ia meditatii desi ea lipsea de la scoala lunar, de mai multe ori pe luna uneori, tratament medicamentos a facut in permanenta in fiecare zi a vietii ei, acasa facea perfuzii cu care dormea si noaptea.
Pana la 3 ani i-am dat sange de-al meu, era cel mai potrivit, apoi nevoile ei au crescut si am avut nevoie de sange de la alti donatori.
Daca toti acei oameni care i-au dat sange- si cu voia Tatalui Ceresc- nu ar fi facut acel gest ce credeti ca s-ar fi intamplat cu acest copil? Cum ar fi trait? Ce ar fi trebuit sa fac? Cum ar fi ajuns fiica mea o adolescenta frumoasa, desteapta, credincioasa, prietenoasa, care si acum dupa 10 ani este amintita de prietenii ei, de toti cei care au cunoscut-o, multora dintre cei pe care i-a cunoscut marcandu-le viata, schimbadu-le ceva in viata, in bine? Nu credeti ca Dumnezeu a vrut ca ea sa poata supravietui atata timp, tocmai pentru ca atat a considerat El necesar sa-si indeplineasca ea misiunea pe acest pamant? Si daca fara transfuzii nu ar fi putut supravietui, nu credeti ca El a fost de acord cu acel tratament?
Nu vreau sa mai scriu prea multe, dar cred ca intelegeti cat de important este acest gest.
Stiu draga Adriana ca niste simple vorbe nu pot alina durerea ce o are un parinte in asemenea momente.. eu personal nu sunt mama, deci cu siguranta ca nu pot intelege trairile tale, desi incerc;te admir enorm ptr puterea de a infrunta toate aceste furtuni, cu intelepciune, seninatate si echilibru.Din partea mea tot regretul, o calda imbratisare ptr tine o floare si o rugaciune in memoria celei ce a fost si va ramane scumpul tau ingeras.
Reply With Quote