View Single Post
Vechi 05.03.2009, 11:10:27
faunbine's Avatar
faunbine faunbine is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.01.2009
Smile

Ultimele vesti aparute pe site-ul lui Teo:

"
Buna tuturor!

In primiul rand vreau sa va rog sa nu va suparati ca nu am mai scris in aceste zile, dar vesti mai bune in privinta lui Teo nu prea va pot da. De cand am venit in tara i-au aparut cateva pustule in jurul guritei care se incapataneaza sa nu se vindece. Acum cateva zile mai palisera putin, insa de doua zile s-au agitat din nou si il supara ingrozitor de tare. Este foarte egitat si se scarpina toata noaptea. In rest, cele de pe corp au mai trecut putin.

Pentru ca va respect foarte mult pentru ceea ce a-ti facut pentru noi, vreau sa va impartasesc cateva ganduri.

Cand am fost la Viena am incercat sa gasim o modalitate de a-l asigura pe Teo acolo, dar nu am reusit mare lucru in acesta privinta. Cu toate acestea, Dumnezeu ne-a scos in cale oameni dornici sa ne ajute. Ei ne-au sfatuit sa ne mutam, macar pentru un timp, acolo. Muncind acolo legal toata familia noastra, inclusiv Teo, ar beneficia de asigurare medicala acolo. Deci nu am mai platii consultatiile, tratamentele, razele, analizele, etc. Am gasit sprijin si in privinta chiriei, actelor de sedere si drept de munca, gradinita, scoala si chiar un loc de munca pentru mine, urmand sa gasim un loc de munca pentru sotul meu.

Am oscilat mult in a lua o decizie, dar dupa ce am discutat cu parintii si prietenii nostrii si chiar cu o parte din cei care ne-ati ajutat pana acum, am luat hotararea de a face acest pas. Va fii foarte greu, sunt foarte constienta de acest lucru, dar cred ca este datoria noastra de parinti sa facem ce este mai bine pentru copiii nostrii. Aici in tara eu nu pot muncii deocamdata deoarece razele le putem face doar in Bucuresti si asta inseamna sa stam internati sau in cel mai fericit caz, undeva in Bucuresti fara internare. Orice ar muncii sotul meu, care este sofer profesionist, nu putem face fata cheltuielilor: 3 copii, drumuri saptamanale la Bucuresti, tratamente comandate la Viena (deoarece aici nu se gasesc), consultatii periodice la Viena (pana acum am fost la doua luni) si poate chiar analize uneori.

Acum cateva zile am vorbit cu dna la care urmeaza sa lucrez si mi-a spus ca daca nu ajungem pana pe 16 martie va angaja pe altcineva.

Eu cred ca am luat o decizie buna si ma rog sa gaseasca si sotul meu un servici acolo cat mai repede.

Pentru ca lupta noastra cu boala lui Teo nu a luat sfarsit si pentru ca Teo trebuie sa continue razele timp de 4-5 luni, iar acolo nu vom beneficia de asigurare medicala imediat, va rugam sa fiti alaturi de noi in continuare, sa va rugati pentru noi si daca Dumnezeu va pune pe suflet sa ne ajutati, faceti-o. Avem mare nevoie de ajutor, oricat de mic ar fii.

Va multumesc inca o data pentru tot ce a-ti facut pana acum pentru noi!

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va insoteasca in toate zilele vietii voastre!!!
"