Citat:
În prealabil postat de vsovi
uite draga veveritza shi alx, mi-am mai facut de lucru cu voi shi va dau un link spre exemplificare:
ascultatzi-l de 7 ori pana-l invatzatzi pe de rost shi poate vetzi invatza de la el cine sunt sectantzii dar mai ales ce a vrut sa zica acel monah, shi despre ce tren e vorba, dar cautatzi mai ales ce semnifica acel cuvant asha grait de monah undeva in Cuvantul sau intru Cuvantul lui Dumnezeu:
http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html
sper ca nu va suparatzi ca iarashi fac pe proful, pe invatzatorul ca shi eu ma intreb mereu: cu atatea pacate pe capul tau, tot Țăt? tot țăt?...oooo cat Țăt...
|
Măi Vsovi, frăția ta crezi că orice călugăraș este automat și profesor de teologie? Păi monahul matele, într-un minut și 48 de secunde spune numai lucruri făcă cap și coadă! Bașca, el își începe scurta lui pledoarie cu o uriașă confuzie (ca să nu zicem mai mult). Că iată ce zice :
[COLOR=Red]...Matei, 22 cu 12, și aici spune despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile...N-a avut ce răspunde...
[COLOR=Black]Dar ce scrie la Matei, 22:12 ? Iată ce scrie:
[COLOR=DarkRed]Și i-a zis: Prietene, cum ai intrat aici fără haină de nuntă? El însă a tăcut.[/COLOR]
Poate ne esplici matele unde [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]spune [/COLOR][COLOR=Red]aici [/COLOR][COLOR=Red]despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile[COLOR=Black], că nu prea se vede cu ochiul liber...[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=Red]
[/COLOR]