Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Măi Vsovi, frăția ta crezi că orice călugăraș este automat și profesor de teologie? Păi monahul matele, într-un minut și 48 de secunde spune numai lucruri făcă cap și coadă! Bașca, el își începe scurta lui pledoarie cu o uriașă confuzie (ca să nu zicem mai mult). Că iată ce zice :
[COLOR=red]...Matei, 22 cu 12, și aici spune despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile...N-a avut ce răspunde...[/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=black]Dar ce scrie la Matei, 22:12 ? Iată ce scrie:[/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=darkred]Și i-a zis: Prietene, cum ai intrat aici fără haină de nuntă? El însă a tăcut.[/COLOR]
Poate ne esplici matele unde [/COLOR][/COLOR][COLOR=red]spune [/COLOR][COLOR=red]aici [/COLOR][COLOR=red]despre Sfânta Treime, despre toate virtuțile[COLOR=black], că nu prea se vede cu ochiul liber...[/COLOR][/COLOR]
|
poi vezi ca n-ai ascultat decat de prea putzine ori shi nu cu duh umilit ci iarashi crezand ca se inshala, ca nu shtie ce zice cum am crezut shi eu in mandria shi trufia mea la prima ascultare... dar e o pilda aceasta pledoarie a calugarului acela monah, caci este mai mult decat perfectul, voi nu observatzi ca el este rapit shi shade smerit in Cuvantul lui Dumnezeu
poi nu spune mereu in pilda ca aceia care l-au abordat cand mergea cu trenul, la intrebarile sale au tacut... deci au tacut fiindca Domnul vorbea despre desavarshire... la Matei 22 cu 12