View Single Post
Vechi 05.03.2009, 14:32:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Oricât m-am străduit să aflu ce legătură este între întrebarea mea și răspunsul ce mi-ai dat, n-am reușit. Am rămas doar cu o vagă impresie că te-ai plimbat cu submarinul galben, ai mâncat prea multe icre negre și ai băut vin-pipilin și ți s-au urcat la cap.
tzi-ai facut o impresie exacta, caci am ascultat candva pe satanishtii beatles, imi plac icrele dar n-am mancat cred ca niciodata din alea negre sau poate o singura data am gustat shi erau oribile, am facut shi yoga in tineretzile mele mai mult de capul meu, iar pe bivolari nu i-am crezut ci am shtiut eu ca sunt vandutzi shi trecand la creshtinism in sensul ca am inceput sa merg la biserica am incercat sa-i conving de ratacirile Yogine dar pe niciunul n-am reushit sa-l scot de acolo... asha ca toate astea urcandu-mi se la cap... am cunoscut o parte din "fericirile" mandrie desavarshite.

dar legatura exista cu duiumul in raspunsul dat de mine shi intrebarea ta... dar mereu faci pe prostul ca sa afli ca pana la urma chiar eshti? sau pentru ce itzi place sa te distrezi fericita crezand ca nu-i pacat... ba-i pacat. sigur e pacat. (nu ma refer la tine, ci la proorocul mincinos care ne insheala mereu cu un ranjuet dragolash)