Vsovi, vsovi cum stii matale ca o adevarata reptila sa te strecori printre randuri si intrebari si sa nu dai raspunsuri clare, scurte si la obiect; o tot faci pe filosoful cu noi iar noi te ingaduim asa cum esti fiindca........

Fa bine si da raspunsul direct la intrebare si nu mai divaga si inflori si filosofa ca ....vorba ceea: ai fi tu destept foc, de l-ai corectat si pe parintele Arsenie Boca saracul care a avut niste lacune , dar mai stim si noi cate ceva din ceea ce auzim la sfintele slujbe din BOR (nu de la Pucioasa!)
nu mi-ai raspuns daca ai vazut Apocalipsa (dupa Ioan, nu dupa Verginica)
Apoi o faci pe prostul in papusoi, neantelegand care este hula impotriva Maicii Domnului? pai se poate o alta mai mare decat sa spui ca e posibil ca Maica Domnului sa mai fi avut si alti copii?
Apoi Maica Domnului este "mai cinstita decat heruvimii si mai marita
fara de asemanare decat serafimii" pricipisi matale cum sta treaba aici? nici nu trebuie filosofie multa: nu poate nimeni sa fie asemanat cu Maica Domnului, nici macar virginica voastra;
si apoi ce, sfintii nostri care fac minuni (si hai sa luam ex. pe Sf. Parascheva, Sf. Filofteea, Sf.Teodora,Sf. Varvara si ex. pot continua la nesfarsit), au fost puse in rand cu maica Domnului? li s-au facut cumva acatist identic cu al Maicii Domnului schimband doar cate un cuvant din "nascatoare de Dumnezeu " in purtatoare de Dumnezeu?
NU! categoric ca nu! dar cinstim sfintii si le acordam dragostea si atentia cuvenita oricarui sfant, indiferent de care sfant e vorba;
Ah, dar gata m-am prins! voi cei care aduceti hule si blasfemii Maicii Domnului sunteti cazuti din har si nu aveti cum sa vedeti Adevarul pentru ca aveti un val gros de pucioasa pe creierele incinse de dragostea pentru verginica
Si fiindca suntem in post, nu vreau sa incarc si mai mult lista cu pacate contrazicandu-ma cu tine, asa ca am sa urmez sfatul lui Alx si am sa inchei aici orice discutie cu tine; lectura placuta "de la verginica citire" si nu te mai obosi sa mai postezi aberatii pucioase ca nu ne convingi sa fim adeptii acestei SECTE