Citat:
În prealabil postat de najhat
Dv.nu vreti sa credeti,sau aveti o placere sadica de a sustine teoriile dv. cu intentie de a induce lumea in eroare.Pt.ultima data ,va mai spun,eu nu am spus nici un crez,nu mi sa cerut,actele de la primarie au fost traduse ,parafate toate ministerele necesare,ambasada Siriei in RO,apoi predate la tribunalul sirian din Damasc.Pe mine nu m-a obligat nimeni sa spun crezuri,sa ma fac musulmana sau sa mai fac ce spui matale.Copiii fiind mici si tatal fiind musulman si traind in tara lor au urmat credinta tatalui.Religia se invata in scoli 12 ani,ca orice materie..asaca crezul acela ei il spun la scoala cand invata cum sa se roage,copii din familii f.religioase stiu un sfert din coran la 3ani.
|
Eu am placere sadica sau musulmanii care ii aperi cu strasnicie mentinandu-te pe matale impreuna cu toate femeile indiferent de origine sau religie intr-o mizerie psihica si intelectuala, umilindu-va mai rau ca sclavele. Nu aveti nici dreptul sa calatoriti singure, nu aveti dreptul sa fiti crestini, nu aveti dreptul sa fiti FEMEI, doar pentru faptul ca Mohamed si-a umilit si batut femeile casatorind 11 si avand si sclave tiitoare ( un curvar pedofil si bolnav psihic ). Normal ca masculii musulmani o vor lua de buna, cat de maret e barbatul in aceasta religie in care femeia este obligata sa se prosterneze in fata barbatului de insusi "sfantul" Mohamed.
Sadica e sclavia matale intr-o astfel de tara. Citeste Coranul si convinge-te stimata doamne, victima a islamului. Dupa afirmatiile matale bag seama ca tare esti convinsa ca traiesti bine in aceste conditii (probabil sa aperi onoarea sotului mata), ceea ce ma indeamna sa cred ca nici nu ai bagat de seama cand ai fost obligata sa rostestia cel crez de ceredinta cum au facut-o si copii ,atale care nu au nici macar acest drept religios de a-si mentine religia. Rusine ca sustineti in continuare ororile islamice cu toate ca le-ati recunoscut in propriile postari!
Si am dreptate cand zic de spalarea de creiere prin invatarea COranului pe de rost si sadirea uriiimpotriva altor natii. Inca o data rusine ca sustineti astfel de atrocitati!
Iti inchipui matale ce invata baiatul matale la varsta de 3 ani? sau timp de 12 ani de zile? cum sa isi urasca mama crestina, cum sa isi bata sotia sau surorile, cum sa isi conduca mama caci mama ca femeie este obligata sa fie insotita in tara care o slavesti asa de mult! cum sa foloseasca femeia ca obiect sexual!
Iti imaginezi matale ca baiatul tau sa invete la varsta de 6 ani pe de rost versetul 2/223 "Sotiile voastre sunt campuri la care vii ori de cate ori si de cate ori doresti?"
adica isi obiecte sexuale si poate face sex cu femeia cand doreste muschiul de mascul a fiului tau?
RUSINE!!!!