View Single Post
Vechi 05.03.2009, 17:45:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

continuarea de mai sus

si apoi ce, sfintii nostri care fac minuni (si hai sa luam ex. pe Sf. Parascheva, Sf. Filofteea, Sf.Teodora,Sf. Varvara si ex. pot continua la nesfarsit), au fost puse in rand cu maica Domnului? li s-au facut cumva acatist identic cu al Maicii Domnului schimband doar cate un cuvant din "nascatoare de Dumnezeu " in purtatoare de Dumnezeu? ([COLOR=royalblue]sa intzeleg ca te roade invidia? sau ce nu e drept? sau e imposibil ca Maica Domnului sa-i fi daruit asha un acatist Frumos shi ei? dar nu uita ca Maica Domnului a shi luat-o la sanul sau cand aceasta a strigat dupa Dumnezeu, sa nu dea Maica Domnului ce are ea cel mai bun, fiilor ei culeshi din glod?)[/COLOR]
NU! categoric ca nu! [COLOR=royalblue](ce va place sa fitzi categorici cu altul, dar cand e vorba de pacate... shi minciuni...)[/COLOR] dar cinstim sfintii si le acordam dragostea si atentia cuvenita oricarui sfant, indiferent de care sfant e vorba; [COLOR=royalblue](poi pe ea nici ca e sfanta nu o credetzi...)[/COLOR]
Ah, dar gata m-am prins! voi cei care aduceti hule si blasfemii Maicii Domnului [COLOR=royalblue](te-am mai rugat sa-mi aratzi care sunt hulele, care sunt blasfemiile? dar va place sa fitzi mai ceva ca Ana shi Caiafa, poi aia sunt eroii negativi, dar cred ca de la filme ni se trage, ca noua ne place iuda, mafia, criminali cum se mandresc ei, deci ne place actorul shi ne-am indragostit de faradelegile lui, deci de aia cred ca eshti atat de linishtita shi atat de ushor confunzi binele cu raul)[/COLOR] sunteti cazuti din har si nu aveti cum sa vedeti Adevarul pentru ca aveti un val gros de pucioasa pe creierele incinse de dragostea pentru verginica [COLOR=royalblue](eu nu pot marturisi ca chiar o iubesc, doar recunosc ca spunea Adevarul, i-am citit un pic din viatza ei shi am intzeles cat a suferit, ca Iov shi Daniel la un loc, ma stradui s-o shi iubesc, dar nu-s in stare ca shi eu sunt rau shi impietrit, un tanar putregai, dar la mine nu e smerenie ca la Moshul putregaiul ci e pura constatare a crudei realitatzi, deci nu-s mai bun ca altzii, dar macar cred neindoielnic ca tot ce s-a scris e de la Dumnezeu, shi ma stradui sa shi aplic cate ceva in viatza mea de la cele 7 Trambitze shi de la Cuvantul lui Dumnezeu)[/COLOR]
Si fiindca suntem in post, nu vreau sa incarc si mai mult lista cu pacate contrazicandu-ma cu tine, [COLOR=royalblue](insfarshit incepi sa-tzi aduci aminte ca eshti creshtina, dar sa shtii ca shi sf Verginica shi ea a fost tot ca shi tine o creshtina cuminte din BOR)[/COLOR] asa ca am sa urmez sfatul lui Alx si am sa inchei aici orice discutie cu tine; [COLOR=royalblue](cu mine nu-i obligator sa discutzi, dar sa nu inchei discutzia cu Hristos-Dumnezeu, Cuvantul lui Dumnezeu, ca atunci e bai, dar nu obligator sa crezi daca nu crezi ci daca nu crezi macar sa nu incurci, ca oricum ishi va duce CLD planul la bun sfarshit cu cei ce cred, shi pentru ei se va milostivi shi de noi, cei rai)[/COLOR] lectura placuta "de la verginica citire" si nu te mai obosi sa mai postezi aberatii pucioase ca nu ne convingi sa fim adeptii acestei SECTE [COLOR=royalblue](nu am facut prozelitism ci voi atzi facut antiprozelitism ca sa va aratatzi vrednici de a osandi pe unii ca pe sectantzi, dar v-am spus nu din prozelitism ci ca sa va mai impartashesc din bucuria credintzei neindoielnice, ca ei nu sunt secta, in tim ce multzi creshtini-ortodocshi sunt defapt sectantzi-eretici interiori... dar la un moment dat spune Domnul ca se va vedea, roadele mandriei au sa apara... oricat incerci sa te faci ca nu vezi, la un momentdat vor tzashni din tine, la momentul oportun, cand se va ivi prilejul prielnic, shi sa-i vezi pe totzi apostatzii cum il vor imbratzisha pe antichrist... cu entuziasm) [/COLOR]