Citat:
În prealabil postat de najhat
ESTE PT.PERSOANELE ADULTE CARE SE CONVERTESC LA ISLAM -de la crestinism la islam.Aici sunt fete romance care se convertesc in moschee in zile de vineri ,la rugaciunea de vineri,unde merg toti musulmanii ,si in public spun crezul si sunt intrebate cele 5 porunci ale islamului si dupa aceea li se da un certificat de catre imam.CATE TELEFOANE PRIMESC IN ZILE DIN ASTEA ,DE LA MAMELE COLEGELOR FETEI MELE CELE MICI ,CA SA-MI ARATE CA SUNT FETE BUNE!SI-MI UREAZA SI MIE CA DUMNEZEU SA-I FIE MILA SI DE MINE SI SA MA LUMINEZE SPRE ISLAM.Sunt multe de contrazis din teoria dumitale.,multe
|
Fetele de care vorbesti matale convertite la islam erau tare credincioase in ale crestinismului cu siguranta inainte si dupa cum ai spus si tu 90% in 2-3 ani vor sfarsi ca fetele musulmane sau nu fugind ca de dracu!
Bietele fete habar nu au ce vor suferi ca s-au vandut si L-au pierdut pe D-zeu doar pentru un pumn de aur! Mie mie rusine cum sustii matale ca crezi in Iisus Mantuitorul, dupa cuvintele care dorinta matale de a fi cica " luminata" de islam de focurile iadului.
Chiar abia astept sa imi marturisesti experienta matale ca musulmanca, atunci planset si vaiet in sufletul matale: sa fii umilita acoperindu-te ca o mumie neagra, sa fii o sclava intr-un cuvant. Bun curaj! Dar sa nu uiti ca Hristos te vegheaza, si poti oricand reveni la el. Dar nu stiu daca islamul matale ti-ar permite ca cei care parasesc islamul sunt UCISI!!!!!
Ai grija ca DIAVOLUL ESTE VICLEAN! Roaga-te ca D-zeu sa te pazeqasca de ghearele satanei! Drumul catre iad este pavat cu intentii bune!