Intentia nu era sa te supar si imi pare rau daca am facut-o. Totusi, nu trebuie sa te cunosc pentru a purta o discutie cu tine. Ti-am inteles punctul de vedere si ti-am spus punctul meu de vedere care am considerat ca te-ar putea ajuta.
Referitor la ce am citit... nu prea am citit despre calugari. Daca citeam despre calugari prezentam o parere a unei persoane care s-a exprimat si cu care eu sunt de acord. Ce ti-am spus mai sus a fost o analogie simpla. Mi se pare normal ca atunci cand iti iei un angajament si apoi te sustragi responsabilitatii sa apara si consecinte. Din ce spui inteleg ca tu ai citit si nu esti de acord cu ce au citit altii. Fiecare isi face propriile pareri si s-ar putea sa ai dreptate, dar in momentul de fata mi se pare ceva foarte urat sa consideri un angajament luat fata de Dumnezeu ca fiind ceva superficial peste care se poate trece fara a exista urmari.
Pana cand ajung la un numar mare de posturi ma abtin si nu-ti mai spun nimic, dar ca un sfat amical iti recomand sa iti pazesti putin inima. Cuvintele tale degaja prea multa ura.
Dumnezeu sa ne ajute!
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16
|