View Single Post
Vechi 05.03.2009, 19:47:17
veveritza
Guest

Implicit

o sa ma inarmez cu rabdare sa gasesc unde ai scris treaba cu alti copii al Maicii Domnului sa-ti improspatez memoria, ca doar nu crezi ca am inventat eu asa ceva?
iar daca verginica o fi sau nu sfanta ramane de vazut(bine ca nu-i spuneti mama Dolores daca spui ca va asteapta pe toti) in orice caz v-ati facut un idol din aceasta femeie, care apropo, e cumva canonizata?;daca va fi canonizata inteleg sa aiba parte de un acatist dar intocmit dupa randuiala specifica ; intelege omule ca nu esti pe drumul cel bun, eu nu ti-am dat la revedere in iad , mi-ar parea sincer rau, dar acolo ai sa ajungi daca nu te intorci de pe aratura in care persisiti sa mergi
si nu sunt invidioasa, pentru ce sa fiu? sfintele si sfintii nostri au suferit poate mai mult decat verginica voastra dar nu li s-a intocmit un acatist aidoma cu cel al Maicii Domnului si nici nu cred ca sfintii nostri ortodocsi ar fi dorit vreodata asa ceva
Si sa mai stii ca sunt de loc de prin apropierea Vladimirestiului asa ca, cunosc bine fenomenul.........
Asta seara a fost asa de frumos la slujba de la biserica incat chiar nu mai vreau sa mai aud de verginica, puciosi ,pucioase si nici sa ma mai contrazic .........cu nimeni , fiecare la Judecata va merge cu traista sa
Apropo, tu ai participat la Pavecernita? daca nu , mergi maine in oricare biserica ortodoxa si fii atent la rugaciunile care se fac; spune-mi , la voi se tine Pavecernita sau ascultati din proorociile maicii Gigi?
Domnul sa aiba mila si de noi dar si de tine, numai o minune te mai poate intoarce din calea ratacirii!